Fajna obsada, tylko troszke za malo przestrzeni, przyznam, ze trzymal mnie troche w niepewnosci do konca:]
Pomuzcie please !
Jak to sie nazywa jest to opowiesc o hakerach z ameryki ktorzy lubia to co robia i robia to co lubia :P Maja sporo na pienku az w koncu zalapia ich na dworcu czy na czyms przy budce tel. ?? kojarzy kto cos?
witam , a wiec jak w temacie , film widziałem na polsacie około 6-7 lat temu , opowiadał o młodziezy w latach 50-60 tych w USA. Konwencja bardzo przypominał współczesny amecican pie. kojarzy mi sie tytuł "swirusy" czy cos takiego ale jak to bywało tytułu były poprostu zmieniane przez różne telewizje :) scena którą...
HEj film opowiada o siwecie gdzie ludzie mieli ograniczniki(opaski) na glowie ktore wyrownywaly ich poziom intelektualny TYlko nieliczni ich nie musiel miec. Glowny bohater wybral sie na nielegalna partie szachow i tam wygrywal nawet z ta opaska dalej nie pamietam o czym bylo moze ktos wie jaki to tytul chciala bym to...
więcejJakie znacie? Mi przychodzą do głowy tylko 3 tytuły: komedie "Przodem do tyłu" i "Naga broń 33 1/3" oraz "Bodyguard".