Czy macie pomysly na jakis ciekawy film. Bo coraz gorsze filmy wymyślają ani orginalne ani ciekawe. Musimy im pomóc ;D
zauważyłem że ostatnio coraz mniej zwiastunów mi się otwiera:( Prawdopodobnie jest to wywołane brakiem QT7 na moim kompie, ale niestety współpracuje on tylko z XP i 2000 a ja używam leciwej 98-ki. Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem, dodam że dość denerwujący. Z góry dzieki, POZDRAWIAM.
Ja osobiście wolę filmy akcji pochodzące z Hongkongu, Chin, bardziej aniżeli amerykańskie. Po za tym nie rozumiem dlaczego Amerykanie tworzą filmy samurajach, kulturze azjatyckiej, z którą mają niewiele wspólnego. Moim zdaniem bardzo kiepsko im to wychodzi. Wystarczy porównać "Hero" z filmem pt. "Ostatni Samuraj". Co...
więcejByłem kiedyś (ze 3 lata temu)w kinie na filmie przypuszczalnie japńskiego reżysera i to podobno znanego. Chciałbym obejrzeć ten film jesczce raz, ale niestety nie potrafę go odnaleźć bo nie pamiętam ani autora ani tytułu. Film był czarno-biały , w ostatniej scenie dopiero pojawia się kolor. Zaczyna się chyba wybuchem...
więcejhey...co powiecie na temat tych filmikow??Ja uwazam ze to sa superanckie filmy;)bylam w kinie na 3 czesci z chlopakiem i nie moglam oderwac sie ani na chwile od filmu...hehe;)aa i wpadnijcie na mojego bloga;)
własnie wrociłam z kina i bardzo mi się podobał.A zła reklama jaką robia niektórzy przeciwnicy tylko sprawiła ze sala kinowa była pełna.I to najwięcej ludzi w wieku 40-60 lat(pewnie chcieli sie przekonać o co Koścół robi tyle szumu)
Aktorzy dobrani super moze troche nie pasował mi Tom Hanks ale za to Paul Betany w...
Jaki to ma tytul
To jest historia kujojnów ktorzy nie maja powodzenia u lasek
a ich przciwienstwa chlopaki na ktorych laski leca ich nie lubia ( i vice versa )
A na jakims festynie gdy przy stoisku z całowaniem przywodce sooper kolesi zastepuje kujon i zdobywa laske tego maczo ?? wie ktos co to jest ?