Oglaszam konkurs na najprzystojniejszego aktora i aktorke roku 2005/2006! Chce poznac wasze zdanie i opinie! piszcie duzo i ciekawie! Pozdrawiam(:
zapraszam do zabawy. jestem milosniczka horrorow i wiele juz widzialam,ale napewno duzo tez mnie ominelo. moze ktos poleci mi swoje najlepsze horrory?
Witam wszystkich. Mam nadzieje ze pomożecie mi z moim problemem:) Otóż szukam filmów o narkomanach jak narazie znam
-trainspotting
-requiem for a dream
-zły porucznik
Tak przynajmniej byl tlumaczony gdy bedac gowniarzem ogladalem go u wujka na video.A moze tytul oryginalny znaczyl cos zupelnie innego?Film opowiadal o przestepcach roznej masci,pochodzacych z USA,ktorzy po ogloszeniu wyroku sadowego zostali zeslani na jakas wyspe-dzungle,gdzie resocjalizowal ich jakis...
zapraszam na nowe forum dot. filmów, kina itp. Pomóżcie mi je rozruszać! http://www.kinoteka.fora.pl/ [www.kinoteka.fora.pl/]
film jest o czlowieku ktory wlamuje sie do roznych domow mieskzan podczas nieobecnosci wlascicieli, ale nei kradnie nic, po prostu tam meiszka, czasem rowneiz naprawia rozne"usterku" w domu. pewnego dnia trafia do domu pewnej kobeity ktora go "przylapuje" na gorącym uczynku....
zna ktos tytul? zupelnie nei pamietam...