Witam!!!!
Pisze o pomoc w sprawie filmu hitch.
Interesuje mnie jeden kawalek z tego filmu ktorego oczywiscie nie ma na sound tracku. Kawalek leci w tle gdy Will Smith spotyka w barze po raz pierwszy Eve Mendez. Interesuje mnie tytul tego kawalka niestety nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi na to pytanie a wiec...
Witam, mam prosbe czy jest ktos na forum kto zna badz wie gdzie moge znalezdz informacje dotyczace powstawania roku 1984?? potrzebne mi jest to na mature z polskiego a notatki zgubilem..;/ konkretnie chodzi mi o perpetie z wyborem rezyswerow ich nazwiska jak radford dal sie namowic na to warunki powstania filmu wiem...
więcejprosze o pomoc. chodzi mi o komwdie amerykanska, nie pamietam tytulu.pewien facet mial bardzo dobra prace, rodzine itd. i pewnego dnia wszystko mu sie wali, w pracy urzad skarbowy siada na wszystko, musi zabrac do siebie rodzicow, bo ojciec spalil wlasny dom i w ogole tego nie pamieta, zona odchodzi, zwala sie tez do...
więcejOglądałem w latach 80-tych film ,w którym była taka scena: Korytarz statku kosmicznego; android trzyma się barierki, jednak przeciążenie urywa mu ręce (na sprężynach), a biedak rozwalając ścianę wypada w próżnię. Myślę że film był europejski
-akcja filmu rozgrywa się gdzieś na wyspie
- na początku buntownicy napadają na wioskę,gdzie zabijają pastora i podpalają szkołę
-zakonnica opiekuje się dziećmi w wiosce
-amerykanie wysyłają na wyspę swoje wojsko,żeby nauczyło mieszkańców wioski walczyć z rebeliantami
moze ktos pamieta tytuł filmu lub któregoś z...
może wy będziecie w stanie mi pomóc:] otóż oglądałem pare lat do tyłu pewien film i potrzebuje pilnie jego fragmentu żeby móc go wykorzystać w prezentacji a nie pamiętam ani tytułu ani nazwiska aktora:( (ach ta skleroza). Była to komedia a fabuła była taka, że w pewnej amerykańskiej miejscowości była upadająca fabryka...
więcej