Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

No właśnie sobie przeczytałam, że "kod" został chłodno przyjety przez dziennikarzy w Cannes? Czy juz coś więcej wiadomo? No i zobaczymy co publiczność ;)

Boże ulica sezamkowa wymiata. Śmiałem się jak debil, ale potwór ciasteczkowy to po prostu legenda. Wzór do naśladowań. Teraz ściągam pana tik tak. He he, ale ciężko dostać. Potem kulfon i monika, a potem kaaaftan

stereotyp pozytywny, negatywny, komedie, dramaty kobieta jako tępa pomoc kuchenna, cokolwiek.....ale stereotypowo. Prosze prosze prsze.....:)

Proszę o pomoc, nie pamiętam tytułu filmu...
Jedyne co pamiętam to kilka scen z filmu. Film jest o gościu (młody aktor), który był genialnym matematykiem. Miał kumpli którzy pracowałi na budowie. Była również scena na uczelni gdy nasz bohater sprzątał szkołę i podokańczał notatki na tablicy profesorom ....
Nie jest...

więcej

Zapraszam wszystkich do typowania co jest lepsze komiks(ksiązka) czy film na jego postawie. Które ekranizacje uważacie za najlepsze a które za najgorsze dla mnie numery 1 to HULK i X-MEN a najgorsze DAREDEVIL i ELEKTRA

Poszukuje filmu "Romeo i Julia" nakręconego przez jakiegoś węgierskiego reżysera (a moze słoweńskiego? nie pamietam, ale chyba kogos pod Polską ;p) , jeśli cos ktos wie, moze mi napisać co t za film? kto jeszce w nim gra itp., zebym na niego trafiło? (bo takich filmów jest masa :))
czekam
pozdrawiam

Poszukuję filmów, których akcja dzieje się w Kambodży, lub jest z nią związana. Z góry dzięki

Witam. Kilka lat temu obejrzałam w telewizji pewien film, którego tytułu nie pamiętam. Opowiada on o dziewczynie, która została wysłana (?) do szkoły z internatem, prowadzonej przez bardzo surowe zakonnice, i zakochuje się z wzajemnością w miejscowym księdzu-nauczycielu (który z tego co pamiętam przypomina z wyglądu...

więcej