Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moje typy to :
1 - Office Space
2 - Dzień świstaka - Groundhog Day
3 - Bruce Almighty

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

czy są filmy, któr uwielbiacie oglądać? Ja mam taki jeden ("Upiór w operze") Jeśli są filmy, które uwielbiacie to czekam na komentarze:)))))

Pomóżcie, jeśli znacie jakieś komedie które są równie śmieszne piszcie... Z góry dziękuje ... POZDRAWIAM :-D

chciałbym bardzo wiedzieć jaki był tytuł pewnego filmu. To było o 5-tce przyjaciół, kolesi którzy w dzieciństwo spędzili na wspólnym surfowaniu. Spotykają sie po latach, jeden z nich jest ciężko chory na białaczkę, więc reszta chłopakow porywa go ze szpitala. Wszyscy jadą w pożegnalną podróż. Na końcu ten chłopak...

Film francuski, widziałem go w 2005 roku w TVP2 pod koniec lipca. Opowiada on o młodym małżeństwie - czy też narzeczeństwie - które żyje w średnich/kiepskich warunkach. Naprzeciwko, w wielkim domu mieszka bogacz - ekscentryk. Ów sąsiad pewnego dnia umiera, a swój dom zostawia małżeństwu w spadku. Z początku brzmi to...

więcej

Witam serdecznie wszystkich fanów filmów grozy.
Wprawdzie horrory są nam już znane od dawna to jednak trzeba przyznać, że nie każdy film określany gatunkiem HORRORU jest straszny. Co zatem wpływa na jakość filmu?
Moim zdaniem pomysł, dźwięk i reżyseria to podstawa. Czekam na inne propozycje :) Pozdrawiam STRASZNIE...

więcej