Jaka komedia według was najlepsza i dlaczego?? Osobiście uważam za najlepszą Polską komedie "Chłopaki nie płaczą" ... a zagraniczną "Chłopaczki z Sąsiedztwa"
Poszukuje tytułu filmu, który opowiadał o historię dwóch sióstr, z czego jednya była chyba spełnioną artystką, która doznała jakiegoś wypadku i jest niepełnosprawna, druga natomiast jest chora psychicznie. Pamiętam że koniec filmu miał miejsce nad morzem, gdzie chyba ta chora umysłowo zakopała do szyji swoją siostrę....
więcejjest to film ktory widzialem kiedys w tv. Jego nazwa to cos w stylu Baseballo kosz.... akcji nie pamietam dokladnie ale wiem ze grali mecze a musieili z palki trafic do kosza ?? wie co to jest bardzo mi zalezy ???
W imieniu znajomego mam ogromną prośbe, mianowicie jakbyście mogli wskazać uchybienia w filmie "Imię Róży" i "Pianista" w porównianiu do ich książkowych odpowiedników. Z góry dziękuje :)
http://www.emuinfo.pl/forum/viewtopic.php?p=65545&sid=1d30b8929695120a1b0c3a31f0 0d9500#65545 [www.emuinfo.pl/forum/vi...] każda pomoc się liczy :-)))))
Wielu mioch znajomych mówi że druga część "Epoki..." jest o wiele gorsza od pierwszej. Mnie tam podobały się obie, a co wy sądzicie?