wie ktoś może co to za film oglądałem go w telewizji jakieś 4 lata temu na tvn - był on o młodym chłopaku który mieszkał w z bratem faszystą miał na piersi wytatuowaną swastykę i on potem trafił do więzienia a młodszy brat ginie w szkole zastrzlony przez mużynów dodam jeszcze że film był raz kolorowy a raz czarno-biały...
więcejNie mam pojęcia jak brzmi jego tytuł. Oglądałam go parę lat temu. Opowiada o matce, któa jest gotowa zrobić wszystko dla swoich dzieci - np. gdy chłopak kłóci się z jej córką, ona zabija go w łazience jakimś szpikulcem i później pewna starsza pani widzi kawałek mięsa przyczepiony do końca tego szpikulca. Jest taka...
Poszukuje filmu/serialu skladal sie z 4 odcinków lecial na polsacie dobre 10 lat temu. Historia prototypu pewnego samolotu, który byl bardzo szybki jak na tamte czasy mianowicie lata '60-'70. Wszystko szlo dobrze do puki rzad zdecydowal na zawiesenie projektu, zniszczenie kilku prototypów, jednym chyba ktos uciekł do...
więcejPoszukuje pewnego filmu.Jest dziewczyna, bardzo dobrze sie uczy ale jest biedna i liczy na stypendium. Poznaje bogate dziewczyny, które wciągają ją w świat imprez i narkotyków. Na początku jest pokazane że dziewczyna znalazła się w szpitalu z przedawkowania, a cały film to prowadzone śledztwo i przesłuchiwanie jej...
Poszukuję filmu...był emitowany kilka lat temu w cyklu "Kocham kino". Rok produkcji-1992 (?), radziecki (choć właściwie wtedy to już produkcji ukraińskiej). Wysmakowany plastycznie obraz przedstawiający odrażający, brudny, zły świat. W warstwie fabularnej przedstawia historię ucieczki więźnia-przez znaczną część...
Witam, mam pytanie. Byc moze ktos z was ogladal dzisiejszy (sobotni) odcinek Top Gear na TVN Turbo. Osoby prowadzace ten program mowly o 2 filmach, w ktorych wedlug nich byly najlepsze sceny poscigowe. Jeden z tych filmow to "Znikajacy Punkt" a drugi ? Byc moze ktos uslyszal jaki tytul nosi ten film... Wiem ze juz go...
więcejrobimy w szkole akademię o filmach... wszystko mamy gotowe tyklo brakuje nam muzyki... możecie mi pomóc i podzielić się opinią... chodzi mi o 20 najlepszych... najbardziej utrwalających siew pamięci piosenek z filmów. Moim zdaniem w tej 20 powinny znaleźc się muzyka ze Shreka i Dirty Dencing... pomóżcie prosze! buziaki
więcej
Film oglądałam kilka lat temu. Wydaje mi się, że to produkcja z lat osiemdziesiątych, może nawet z wcześniejszych.
Sądzę, że to coś w stylu parodii filmu "A potem nie było już nikogo". Kilka, różnych osób zostaje zamknięta w tajemniczym domu. Po jakimś czasie dochodzi do mordów, w której giną po kolei owe osoby, a...