Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ja oczywiście stworzył bym horror. Bardzo brutalny i jednocześnie straszny. Był by to film a raczej cała saga o jakiejś walniętej rodzince bedącej jednocześnie kanibalami, sadystami, nekrofilami i masochistami rozladowującymi swe emocje na niewinnych młodych ludziach,w tym dzieciach. To byłby naprawdę chory filmik

Pobawmy się i wytypujmy zwycięsców w pięciu najważniejszych kategoriach. Nie chodzi tu o robienie jakiegoś rankingu filmwebowego, ale o osobiste typy jego użytkowników. Zobaczymy kto trafi 6 na 6!

Film roku: Tajemnica Brokeback Mountain
Reżyseria: Good Night, and Good Luck (licze na wielkie...

Pamietacie taka bajke jak "Łap Gołębia"? Taki pies, smial sie jakby mial gruzlice. Jezeli ktos to kojarzy to blagam podajcie mi oryginalny tytul. Z gory dzieki ;]

Hejka!!! Jestem tu nowa. Powiedzcie mi prosze jak mam na przyklad dodac recenzje filmu albo inne rzeczy zrobic aby dostac punkty???!!!

Pomocy!!!!!

czy ktod zna to nagranko z reklamy orbita z tej nowej co mówią że żeby się przydają.. Ono leci mniej wiecej tak: Łap ti di łap do i can do it.... coś w tym stylu

Jaka jest waszym zdaniem najlepsza komedia z USA ??? Ja mysle ze jedna z lepszych jest ... o dwoch takich co poszli w miasto

Bardzo prosze o pomoc uzytkowników filmwebu. Mam wykonać projekt z techniki na temat mojej... przyszłej pracy. Wybrałam zawód krytyka filmowego. Jeśli ktokolwiek posiada jakieś informacje na ten tema t bardzo proszę umieścić ja w odpowiedzi na mój temat. :) to jest dla mnie na prawdę ważne.
Chodzi mi tutaj również o...

więcej

Prosze pomozcie! Nie mam mozliwosci ogladania transmisji z rozdania oskarow w TV. Czy znacie strone, na ktorej mozna na zywo ogladac rozdanie oskarow?

chodzi mi o te stare z dawnych lat i te nowe

1. Najlepszy film - Monachium
2. Najlepszy aktor - David Strathairn - "Good Night, and Good Luck"
3. Najlepsza aktorka - Reese Witherspoon - "Spacer po linie"
4. Najlepszy aktor drugoplanowy - George Clooney - "Syriana"
5. Najlepsza aktorka drugoplanowa - Michelle Williams - "Tajemnica Brokeback Mountain"
6....