Witam
Szukam tytułu filmu jak wszyscy tutaj... Film opowiada historię dziewczyny, która się dobrze uczy... W pewnej chwili daje lekcje chłopakowi uchodzącego w szkole za cwaniaczka... Chłopak się w niej zakochuje, a ona w nim. Niestety dziewczyna jest śmiertelnie chora i umiera... Ale dzięki niej chłopak zmienił się...
Witam,
Zrobilem sobie strone na filmweb i chcialbym ją zweryfikować. pod jaki link mam się udac bo tu nic takiego nie widzę !! pomocy !!! z góry dzięki
Napiszcie jaki motyw filmowy podobał wam się najbardziej, jest waszym zdaniem przepiękny, tworzy genilną atmosferę itd. Wymieńcie pojedyncze motywy, nie całe soundtracki.
Narodzie!! Potrzebuję informacji gdzie można kupić oryginalną wersję filmu "Jay and silent bob do degrassi!"! Pomózcie mi dobrzy ludzie - ważne żeby to był punkt sprzedaży w Polsce, bo średnio chce mi się płacić trylion złotych za film zza granicy. Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!
Bohaterem filmu jest chłopak grający zawodowo w hokeja (gra go jakiś fajny przystojniaczek :) ). Niestety ulega on wypadkowi (nie pamiętam już co to było - chyba coś mu się stało w czasie meczu) i postanawia... zostać łyżwiarzem figurowym. Przyłącza się do dziewczyny która poszukuje partnera do tańca na lodzie. Panna...
więcej
Kochani, wpisujcie to tytuły piosenek, które znajdowały się w jakimś miłosnym filmie, a wam na długo zostały z pamięci. Dopała mnie jakaś depreszka z powodu dziewczyny i chciałem troche pokontemplować słuchając przy tym jakichś wolnym, ujmujących kawałków. Z góry dzienki.
P.s Wpisujcie też piosenki (niekonicznie z...
Film opowiada o losach dwóch nastolatków (wiek maturalny). Chodzą do liceum ale olewają naukę - jeżdżą sobie po placu szkolnym na rowerku i nudzą się na lekcjach. Obaj są dobrymi przyjaciółmi lecz ich losy rozchodzą się. Jeden zaczyna trenować boks, a drugi wstępuje do mafii ( jako chłopak od wszystkiego - najniższy w...
więcej
Witam.
Poszukuje filmu ale nie zanm jego tytułu.
Film jest amerykański (komedia) z lat 60-80 kolorowy. Fabuła: pewna grupa ludzi dowiaduje sie o skarbie który jest zakopany pod wielkim W. Wszyscy ruszają za skarbem - jedni taxówkami inni samoletem , ktoś tam autem z holownikiem . Dodatkowo goni ich policja (jeden...