Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Elo ludziska potrzebuje waszej pomocy chodzi o film The Ring ile razy go oglądam tyle razy nie rozumiem fabuły tego filmu a także histori tego dziecka które się mści na wszyskich.... za pomoc z góry dziękuje:* i licze na szybką odpowiedź...:)

Czy twoim zdaniem polskie kino idzie w dobrym kierunku. Opisz najlepszy i najgorszy film ostatnich lat

Jedna z polskich stron potterowskich, Strefa Fanów Pottera (www.SFP.ilife.pl) udostępniła pięć usuniętych scen z filmów "Harry Potter i więzień Azkabanu" do oglądania online. Klipy są dobrej jakości, posiadają polski dubbing i można je oglądać na pełnym ekranie. Jedynym warunkiem jest posiadanie własnego konta...

konta ?? wszystko działa , ale po wpisaniu "posta" na forum i probie wyslania , pojawia sie dziwna plansza i nic sie nie dzieje , piałem do Admina , ale najwyrazniej zlewaja ludzi na bambus tylko skrzynke mailowa mi zaspiecaja reklamami

Fabuła jest o motorach i wyscigach. Nazwę fonetycznie wymawia się "torcz" tylko nie wiem jak sie pisze bo raczej nie torch.
prosze o pomoc bede wdzieczny

oh boy.. jestem po nocy przespanej z filmem, ledwie podnioslam sie z kolan (kazdy spi jak lubi)
najbardziej wierzchnia powloka filmu opisuje zemste, ktorej żądza przeslania wszelkie inne odczucia.. pokazane jest to bardzo wiarygodnie co sprawia ze latwo zidentyfikowac sie z bohaterem i go zrozumiec; mysle jednak ze...

więcej

...filmów poszukuję. Filmów 'głebokich' jakkolwiek rozumiecie to słowo. Takich jak "Wojna", "Weiser" czy "Stań przy mnie"... Filmy w których główną role grają dzieci i które nie sa filmami familijnymi typu "Siódme niebo" Danke:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wasze opinie na temat tego wyjątkowego reżysera twórcy takich fimów jak:"Miasteczko Twin Peaks,Zagubiona autostrada czy Blue velvet" będących źródłem surrelalistycznych metafo.W jego filmach świat snu przenika sie z rzeczywistością codzienności.Największą zaletą Lyncha jest to iż w jego produkcjach widz sam zmuszony...

więcej

Ale mam małą prośbę: niech to nie bedzie żaden znany wszystkim i oklepany tyluł, zależy mi na czymś naprawdę klimatycznym. Z góry dziękuję!!