czy ktos moze zna wykonawce lub tytul piosenki, ktorej slowa brzmia "i`m not alone..." itd....bardzo bede wdzieczna za odpowiedz.pozdrawiam
Byl kiedys puszczany, w bodajze KOCHAM KINO, holenderski film,ktorego tytul zapomnialam,a bardzo chcialabym go obejrzec raz jeszcze. Opowiadal o samotnej dziewczynie z Amsterdamu,ktora spotyka swoja milosc. Jest tam taka scena z lodowiska,malo niestety pamietam.Znacie ten film!?
jestem nowym urzytkownikiem i nie wiem jak dac jakieś info na temat filmu czy aktora.powiedzcie jak to zrobic prosze.
Cóż jeden z najbardziej interesujących obrazów ostatnich miesięcy.
Dobre intelektualne kino,film udowadnia iż treści moralizatorskie nie muszą nużyć...Zapewne jakiś malkontent zacznie narzekać na powolnie rozwijającą się akcję...Z góry zaznaczam iż gardzę takimi opiniami.
Ciągle są tematy o filmach z ciekawymi końcówkami, a ja się zapytam o coś innego.
Czy są filmy, które przez większość czasu trzymaja w napięciu a końcówka wszystko niszczy?Filmy, które przez to jak sie kończą sprawiły, że żałujecie, że film obejrzyliscie mimo, że trzymały w napięciu, gdyby nie końcówka.
U mnie film,...
jak wejde na jakis film lub osobe to tam na dole jest taka luka 'nowy wspoltworzone' i co zrobic zeby jakas zaakceptowac (np jakis plakat)
Drodzy łepsterzy ;)
Wpadłem na bardzo fajny pomysł. Otóż chciałbym założyć grę PBCH (play by chat) w realiach średniowiecznych. Na pewno ktoś słyszał kiedyś o warhammerze, prawda? Szukam chętnych i skorych do pomocy osób!
Wymaganie:
do ustalenia :P.