Wiecie, wydaje mi się, że nasza jak i ich historia jest ściśle ze sobą powiązana ...może dlatego tak dobrze rozumiemy rewolucyjne podejście Irlandczyków do życia . A jak wam ten film przypadł do gustu jeśli chodzi o realistyczność systemu i pewne ciekawe epizody które zresztą u nas są jak uważam chlebem...
...oglądał ktoś z was "Dzienniki motocyklowe"?Jak myślicie, czy zycie(jego części)Cho zostało wiernie oddane?I jak podobał wam się w roli młodego rewolucjonisty G.G.Bernal?
Mam pewne kłopoty, mianowicie mam film króry powinien trwać 1h 18mn, ale każdy program odtważający rozpoznaje go jako 20 min. Plik ma 690Mega, wiec żaden edytor go nie otwira. Moje zapytanie: Czym go zedytować, aby miał właściwy rozmiar?
Pewnie większośc z Was wie kim jest Eilza... a jesli nie to musicie naprawic to niedopatrzenie... Według mnie jest to jedna z najbardziej obiecujących młodych aktorek... Ale niestety ostatnio jakoś nie słychac o filmach z Jej udziałem. A może ktoś z Was coś słyszał?
co sądzicie o filmie? wszyscy wokół się zachwycają, a ja zupełnie nie rozumiem czym. Oglądałam w kinie i trochę żałuję, bo to zwykły film obyczajowy, mogłam obejrzeć sobie w domu...
Nie żebym była zupełnie na anty-ale po prostu chcę poznać Wasze zdanie :)