Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam pilnie napisów po angielsku lub polsku do powyzszego filmu... (bo moja wersja jest hiszpańska, a tym jezykiem nie wladam)

Jeśli byliście w zeszłym roku w kinie na jakimkolwiek filmie Almodóvara, Jarmuscha, Lyncha, von Triera...
Jeśli widzieliście na dużym ekranie np. Inwazję barbarzyńców, Między słowami, Powrót... lub chociaż jeden film w ramach Filmostrady...
I jeśli macie chwilkę czasu i ochotę wspomóc polską naukę (hi hi hi...),
to...

więcej

Czy stare polskie przedwojenne filmy to przeżytek? Czy jestem jedyną osobą, która się nimi w dalszym ciągu zachwyca? Hej! Jeśli jest ktoś jeszcze, kogo te filmy wzruszają, bawią, bądź...irytują lub po prostu tylko interesują, niech się odezwie. Proszę...

szukam rowniez filmow ilsandkzich oprocz Noi albinoi i 101 reykjavik. czy ktos ma w ogole jakies filmy islandzkie oprocz wymienionych powyzej?prosze o kontakt.moj mail sowkotek@o2.pl.pozdrofka.aga

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Sądze że Depp zasługuje na oskara... gra on trudne role.. najczęściej jakiegoś samotnika,odmieńca, lub osobę ze zniszczoną psychiką . Jego role są orginalne i nie wyobrażam sobie aby jakiś inny aktor zagrał je lepiej. filmy w których gra są najczęściej bardzo dobre. piszcie....

witajcie ludziska, kilka lat temu bylam na przegladzie filmow rosyjskich i byly trzy filmy Tengiza Abuładze.mam wielka prosbe i pytanie.kto z was ma w ogole dostep do filmow Tengiza Abuładze???moj mail:sowkotek@o2.pl.pozdrofka od agi

przyznajcie się ile oglądneliście filmów ściągniętych z internetu, ja ok. 200, w tym takie jak cube (0 1 i 2) które zobaczyłem wczęśniej, 4 dni od oficjalnej amerykańskiej premiery i o zgrozo o 2 lata wcześniej od polskiej premiery.

Na pewno ktoś z was lubi filmy typu 'Hero', 'House Of Flying Daggers' czy 'Musa', czy znacie może jakieś inne filmy tego typu albo wogóle jakieś filmy które warto zobaczyć. Obojętnie jakiego typu (najlepiej dramat, fantasy albo ambitne kino). Byłabym wdzięczna za pomoc :)

z jakiego filmu jest kawałek TWISTA & FAITH EVANS - HOPE chyba jest z S.L.Jackson'em :)