Może nie jest aż tak źle jak pokazuje w statystykach- 4 miesiące, ale znowu jest poważny zastój. Chciałam zaznaczyć sobie, że obejrzałam odcinek, ale nie mogłam, bo fw jeszcze nie wie, że taki odcinek był, mimo że kontra jest sprzed prawie miesiąca :/

Alee

Kolejka do odcinków ma aktualnie 122 dni... Więc trochę jeszcze poczekasz niestety...
W ogóle kolejki do wszelkich kontrybucji to dramat aktualnie...

Alee

a tam odcinki, dane osobowe, to jest dopiero sztos XD

zandra5

Ale odcinki schodzą w miarę regularnie z pewnymi zastojami, tylko teraz ten zastój zrobił się permanentny.

Alee

Co jak co, ale odcinki powinny być akceptowane od ręki jak studia, czy kiedyś plakaty, burdel się zrobił niesamowity...

WujekChu1ek

Co jak co, ale pod to powinno się podpiąć także nowe produkcje, szczególnie te bardzo świeże, a potem wychodzi tak, że sprawdzam niszowe tytuły i nie ma, to dodaję i wiszą całymi miesiącami... i dalej nie ma!

ZSGifMan

Zgadza się najpierw nowości, potem starocia... Stare już są stare i poczekać mogą, nigdzie im się nie spieszy;)

WujekChu1ek

Tja!
Jasne ;)
W zeszłym roku pododawałem kilka, kilkanaście pozycji z ery VHS i niech sobie wiszą na strychu ;p
Co komu po nich...

ZSGifMan

Niech dobrze podeschną, jak szynka parmeńska:P

WujekChu1ek

Jak dojrzeją jak wino będą lepsze, a jak postarzą się niczym whisky w beczkach, to aż miło będzie zatwierdzić taką kontrę, nie ;p

ZSGifMan

No Ba!!!:D

WujekChu1ek

Najstarsze mam z 23 stycznia 2017 i całą masę z połowy roku 17, ponad sto sztuk, w tym sobie kompletnie darowałem cokolwiek, bo już mnie coś strzela na taki stosunek...

ZSGifMan

Ja z 13 kwietnia 2017...

WujekChu1ek

Moja "ukochana" i rekordowa dla mnie kontra była z 24 sierpnia 2015 16:29, a wrzucona do kosza dnia 7 listopada 2017 21:13...
:(
807 dni; albo 2 lata, 2 miesiące i 15 dni...

Jakoś w zeszłym tygodniu kosza złapał mój opis po... 13 miesiącach! A co tam.

ZSGifMan

Dlatego też nie dodaje opisów, a jak już to sporadycznie i z rzadka jak sraczka mego dziadka:P

WujekChu1ek

Ja lubię tworzyć opisy i mnie huk strzela, że to taki problem tu jest i kłody pod nogi rzucają!
Unikam za to dodawania nowych tytułów - to jest dopiero droga przez mękę!

ZSGifMan

Pytanie nr 1. Czemu twoje opisy lądują w koszu po odrzuceniu i czemu ich nie poprawiasz i nie dajesz do ponownego sprawdzenia, proces weryfikacji przebiega wtedy bez kolejek.

Pytanie nr. 2 Czemu unikasz dodawania nowych tytułów? Przecież to najłatwiejsze kontrybucje ever, czas trwania chyba jest tylko łatwiejszy...

WujekChu1ek

Ad. 1. Czemu lądują w koszu nie wiem, większość po przełknięciu śliny pełnej krwi od zagryzania warg ze wściekłości przesyłam ponownie przy użyciu opcji "wyślij jako nową", bo innej możliwości nie mam.
Wtedy faktycznie piszę do wera i wysyłam mu linki i tydzień czy dwa i faktycznie się pojawia.
Raz zapomniałem kto werował i nie wiedziałem do kogo wysłać (moja strata) i po roku oczekiwania poprawiona kontra czeka dalej, teraz drugi raz już pewnie z pół roku...
Czyli wcale nie tak pięknie i nic się samo nie zrobi!

Ad. 2. Dodawania nowych tytułów unikam, bo ciągle mi kasują, że źródło złe (IMDb nie pasuje!?) i te kontry leżą miesiącami lub latami! Masa jest przypadków, że tytuł na IMDb się zmienia, dodadzą średniki, myślnik, znak zapytania itp. gówno i już gotowe! Nie będę sprawdzał dziesiątek tytułów, czy się nic nie zmieniło! Z miesiąc temu czy dwa po jakich 8 miesiącach władowali mi tytuł do kosza, bo nie miał formy pytającej zakończonej znakiem "?", a tak właśnie było te 8 miesięcy wcześniej, bo nie pier.dolę się i tylko i wyłącznie przeklejam tytuły, nauczony jaśnie państwem FW. Może innym szybciej jej czytają, moje są na stercie "na później" albo na nigdy... :(

P.S.
Od 10 sierpnia 2017 to ile wody w kiblu przeleciało?
A takie mam najstarsze nowe tytuły dodane...
To o czym my tu w ogóle rozmawiamy?!

ZSGifMan

Odnośnie 2, widocznie masz pecha, albo dodawaj nie takie świeże tytuły i tyle, ja nie mam w ogóle odrzutów przy nowych tytułach, nowych znaczy tych których nie ma w bazie FW. Na początku wszystko wydaje się trudne, miałem podobnie, ale się nie zraziłem i zobacz cisnę już do 3 łebka;) Nie ma co się poddawać za szybko, miękkie fujary tak robią a nie twarde chu1ki;)

Ja to się mówi, dobry koń to i po błocie pojedzie:P

WujekChu1ek

Wiem, wiem... :D

Ale ja mam lepsze rzeczy w życiu do robienia niż kopanie się z koniem ;p Nie będę stawał na głowie i dodawał za wszelką cenę, bo mnie sto lat temu skutecznie tego oduczyli. Także ja podziękuję, już gdzieś to pisałem, że dodaję wyłącznie to co chciałbym koniecznie widzieć, a tego akurat tu nie ma. Inne rzeczy mnie nie interesują, niestety, sorry - taki klimat.

ZSGifMan

Nikt cię nie ciśnie, kwestia polubienia tego, ja lubię to robić, chociażby poprawiać błędy w gatunkach, co strasznie mnie irytuje...

WujekChu1ek

To nie jest tak, żeby ktoś mnie musiał zmuszać czy nie, bo ja chętnie robię sam z siebie różne rzeczy i lubię patrzeć jak coś potem jest po mnie i ładnie działa itp. ale jak widzę taką postawę jak tutaj i taką "zachętę", to... mi się odechciewa!
I tyle.

Pewnie, jak chcesz to rób dalej, jak masz przyjemność, to czemu nie, mnie już nie sprawia, taka różnica.
Teraz wolę pomagać ludziom jak ktoś coś nie umie, czy nie wie. Wdzięczność i uznanie w oczach innych - bezcenne!

ZSGifMan

Dobrze, spamujcie, temat będzie wyżej i może ktoś go zauważy :D

Alee

No jakby nie patrzeć nie spamujemy, tylko piszemy na temat strasznych kolejek w kontrybucjach;)

WujekChu1ek

Właśnie!
Same merytoryczne wypowiedzi, żadne spam!
;p

Alee

Ruszy ktoś coś?

Alee

Do seriali itp polecam apkę TV Time. Co prawda angielski interfejs, ale wszystko jest na bieżąco, możesz odznaczać obejrzane odcinki, zaznaczać seriale, które chcesz obejrzeć, no i dostajesz powiadomienia jak pojawi się nowy odcinek.

Wyslannik_smierci

FW ma ogromne szczęście, że gugiel się nie wziął jeszcze za coś na kształt swojego IMDb, bo znając stopień dopracowania ich serwisów FW zginąłby marnie w abcugach...
Choć widzę szansę na horyzoncie - przejęcie FW przez kogoś bardziej kompetentnego, np. wspomniany gugiel.
Mogliby automatycznie złączyć YT i FW i wtedy by było...

Alee

O jaki peszek.

Alee

Ten dział powinien się nazywać "Problemy pierwszego świata" bez kitu xDD
Jeden wrzeszczy bo nie może dodać komentarza, ktoś rozpacza bo na jednej podstronie nie ma avatara, jeszcze jednego zapiekło z tyłu bo w opisie jest "biolożka" a on tak nie lubi, a teraz DRAMAT bo nie można zaznaczyć obejrzanego odcinka.

Miałem omijać ten dział bo się na mnie rzucają jakieś kluby wzajemnego popychania ale to jest kopalnia beki xD

elmaister

Jeszcze kolejny hejtuje wszystkich tematy... Samo życie... Jeżeli się nie podoba to nie czytaj i nie przebywaj na forum, a jeśli cię piecze z tyłu bo ktoś ma swoje życie prywatne w przeciwieństwie do ciebie to są od tego maści, tabletki, globulki i czopki.

WujekChu1ek

Wgl to jaki ty masz do mnie koleś problem??? Wszędzie przylatujesz zasypując jakimiś gównianymi obelgami bez związku z tematem.
Zgłaszam za pusty hejt

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
elmaister

Nie będę się kopał z koniem. Zegnam trollu.

WujekChu1ek

Dobrze że posłusznie przyjąłeś rzecz do wiadomości bez próby dyskutowania ze mną, bo twój hejt z każdym postem stawal się coraz bardziej żałosny