Bo na przykłąd napisałem na stronie aktora (Stoltz) to:
)Eric Stoltz jest łudzącą podobny do Michaela J. Fox'a, co umiejętnie wykorzystywał reżyser wspaniałej serii "Powrotu do przyszłości"(
I odpowiedź na niezaakceptowanie jest taka, iż ' nie może określic źródła', - ludzie to głupoto jest, a niby poco jakies źróło do tego co? Czyli wszystko by było zaakceptowane musi miec odnośnik 'www', tak? Bo jak nie to nie? Przeciez np. w tym wypadku to widac gołym okiem, wiąc nierozumeim tej decyzji. Przecież, ze jest podobny to widac gołym okiem, ale żeby zostałą zaakceptowana to musi być notka na www, tak? Wystarczy pusta strona gdzie będzie tylo napis: 'Tak, ejst podobny i reszta bzdet..." i już jest, wiarygodne źródła, tak? Pfff!
Niestety tak. Weryfikatorzy nie mają dostępu do wszystkich gazet, książek i tym podobne. Link jest jedynym źródłem jakie należy podawać. Jakby się temu przypatrzeć to ma sens i jest to rozsądne. Weryfikator nie jest biblioteką i nie ma wszystkich ksiązek. Weryfikator nie musi też być filmoznawcą i nie jest w stanie widzieć wszystkich filmów.
Wszystkie zasady dodawania znajdziesz tutaj: http://www.filmweb.pl/FAQ,temat,Topic,id=259445 [www.filmweb.pl/FAQ,tema ...]
Pozdrawiam, STING K.
PS. Wiesz mi, nerwy tu nie pomogą. Szkoda zdrowia.
Oho, kolejny niezadowolony Klient. Zamiast się wyżalać wszystkim powinieneś się zgłosić do mnie, to bym Ci ładnie wyjaśnił. Poczytałbyś sobie o źródle, bo temat ten był wałkowany już milion razy, a nie zaczynał kolejny bezsensowny wątek. Ale skoro wolisz tak, to temat jest zakończony.