Czemu teraz wchodząc na profil nie pojawia się pierwsza AKTYWNOŚĆ, a jakieś durne zestawienia ulubionych filmów i najwyżej ocenianych. Czy da się to jakoś zmienić w ustawieniach? Normalnie to jakaś tragedia jest...

tequila175

Wiele osób nie chciało Aktywności na pierwszym miejscu, tylko "O mnie".
W postach pisano że nie chcą właśnie "durnej" Aktywności.
Czyli odwrotnie niż Ty...
Więc Filmweb to zmienił.
Nie ma możliwości wyboru kolejności wyświetlania paneli.
Znikła ta opcja wraz ze starym profilem.

tequila175

to jest jakiś dramat

tequila175

Nowe profile są i tak beznadziejne, że dużej różnicy to nie sprawia.
I tak wchodząc np. na Twój muszę parę paneli otworzyć, by coś o użytkowniku zobaczyć, a kiedyś wystarczył jeden rzut oka, i można było dużo zobaczyć, komentarze pod filmami, 12 najwyżej ocenianych...
A teraz to nawet najczęściej oglądane gatunki są zakłamane, np ja mam prawie 1000 ocen SF, a na nowym profilu w ogóle tego nie pokazano :(

Montago

Ja mam 1.5 tys. filmów SF, a znacznie więcej dramatów, natomiast profil wykazuje, że oglądam przede wszystkim horrory. I to jest horror i dramat zarazem, a nawet SF.

jos_fw

Chyba nikt nie ma SF pokazanego, podobno teraz zliczane są filmy z jednym gatunkiem, np dramaty i horrory często są "gołe", a właśnie SF prawie zawsze ma jakiś jeden lub dwa dodatkowe podgatunki.

Btw, masz bardzo dużą liczbę ocen, jedną z największych jakie widziałem ;)

Montago

Pośród moich znajomych jest trzech lepszych ode mnie. A dwóch mnie ściga zażarcie. ;) Ale co do tych "wizytówek" wystawianych nam przez FW to jest jednak fatalne, w ogóle nie oddaje stanu rzeczy.

jos_fw

Z moich znajomych to "przesławny" WujekChu1ek ma najwięcej ;)
Sam też wkrótce przekroczę 7k ocen... ;)

A o profilu to szkoda gadać, choć jeszcze bardziej uciążliwe jest zlikwidowanie liczników podczas filtrowania ocen, i brak statystyk obejrzanych filmów wg gatunków a, nawet i wg krajów czasem brak :/