Błąd 404

użytkownik usunięty

Pokrótce, bo nie ma czego rozważać. Chciałem dziś rano zajrzeć na moje konto, nie logowałem się, tylko tak na sucho i nagle wyskoczył mi błąd 404. Myślę sobie "nie ma mnie", ale po chwili się zalogowałem i jednak okazało się, że jestem, po czym znowu się wylogowałem i patrzę, "nie ma mnie ponownie". W czym rzecz? Gdzie tkwi problem? Zaznaczę, że zazwyczaj wszystko działa bez zarzutu. Nic nie kasowałem, nic nie zmieniałam poza uaktualnieniem "bloga", nikomu (chyba) nic złego tutaj nie zrobiłem i takie czary-mary mnie mocno zaskoczyło. Strona wczytuje się niby normalnie, widać ją przez chwilę, ale w ułamku sekundy przeskakuje na http://www.filmweb.pl/404. W czym tkwi problem? Bardzo proszę o odpowiedź i o pomoc.

Nie jesteś sam. Mi też wyskakuje ten błąd na stronie głównej filmwebu. Jestem ciekawy o co chodzi.

Edit: Już jest dobrze.

użytkownik usunięty
looki14

A u mnie dalej to samo.

użytkownik usunięty

Edit. Już działa. x-D

a kto wie o co w tym chodzi? :O

http://img812.imageshack.us/img812/3797/beztytuumfa.jpg

Adr05

Dobre pytanie. Też mi to wszędzie wyskakuje od jakiejś godziny i chyba przez to filmweb ledwie człapie.

Adr05

Mi też wyskakują ramki z napisem ESI ERROR, tak od 14-tej, raz strony filmów i osób wgrywają się normalnie a raz jest pełno takich ramek.

użytkownik usunięty
Kriss_11

Mozna nerwicy dostac na tym filmwebie

użytkownik usunięty

Błąd serwera, wystarczy przeczekać.

użytkownik usunięty

Tak wiem

Adr05

Problem już taki był i znowu się pojawił... Szkoda słów

kamil607

Standardowe błędy,występują na niejednym portalu.
Nie wiem, o co tyle płaczu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Adr05

Ja to miałem od południa do wieczora :/

właśnie dziś mnie to dopadło - strona z moim profilem nie istnieje - choć widzę ją prze sekundę przed komunikatem o błędzie
są też oceny filmów, ale do profilu wejść nie mogę.....