nowember1

Błędy na tym portalu mają błędy także tego...

WujekChu1ek

Największym błędem jest "zarząd" tego całego cyrku :D

Montago

Wydaje ci się, a to wszystko wina Szambelana:P

WujekChu1ek

haha, na rtym portalu są błędy błędów błędów ..... n-ta generacja ;)

nowember1

Nie mogę rozwinąć listy ocenionych filmów - wyświetla się, że aby zobaczyć więcej filmów muszę dodać sam siebie do znajomych :D, filmweb próbuje mierzyć mi podobieństwo gustów z samym sobą, znikły mi filtry przy ocenach (pozostały przy "chcę zobaczyć"), czasami zdjęcie profilowe znika. Co ciekawe kiedy założyłem na próbę nowy profil wymienionych błędów nie było.

nowember1

Też macie coś takiego, że wysyłacie wiadomość do znajomego i potwierdzasz i potwierdzasz a okienko nie znika i nie wiadomo czy wiadomość poszła czy nie ?

chemas

Wszyscy chyba tak mają, na początku myślałem, że nie mogę wysłać wiadomości...

WujekChu1ek

No właśnie, też myślałem, że wiadomość nie poszła, aż musiqałem się upewnić czy doszło ;)

nowember1

Prócz samej funkcjonalności serwisu ;) przy wczytywaniu stron czasami mieni się ona czarnymi kwadratami po całej powierzchni

nowember1

podczas oceniania filmow czy czegokolwiek, filmweb zamiast zwyczajnie zapisać wystawiona note, woli czasem wyje6ać na stronę główną :<

użytkownik usunięty
nowember1

Usunęło mi jakieś 30 ocen

To akurat błąd, który jest od zawsze. Administracja twierdzi, że ludzie, którzy to zgłaszają, kłamią, bo wg. nich ten błąd nie istnieje.

nowember1

Nie mogę oceniać aktorów. W zakładce "ludzie kina" na moim profilu nie pokazuje żadnego aktora/aktorki.