Wiele filmów z 2017 i 2018 nie ma nadal swoich stron, a taki SPLINTER CELL(2017) z Tomem Hardy'm nie dość, że ma swoją stronę, to i w dodatku średnią 8.3, bo oddanych zostało 31!!! głosów.
Tymczasem ten SPLINTER CELL może nawet w ogóle... nie powstać.
A to jest tylko jeden z wielu tu podobnych paradoksów...

pawelk1504

Zgadzam się mam obejrzanych mnóstwo filmów i nie mogę ich ocenić

diavolo0801

Wiadomo, że dodawanie nowych filmów to żenada ślimaczej weryfikacji, ale tu nikt nie jest zainteresowany takimi przykładami jaki podałem.
A jest tego od groma - wiele pozycji ma po 1-2 głosy, choć pomysł nakręcenia większości produkcji dawno został porzucony.
Chore jest wystawianie ocen filmom, które nie powstały - to jest jeszcze gorsze od trolli stawiających 1 dobrym czy 10 beznadziejnym produkcją...

pawelk1504

Podobnie zniszczony przez Niemców film Aleksandra Forda czy zaginiony na Wschodzie film Romana Polańskiego. A jednak sporo ocen^^

pawelk1504

Jeżeli film miał ustawiony rok premiery 2017 (bez dokładnej daty premiery), to wraz z nadejściem roku 2018 ocenianie zostało automatycznie odblokowane.

patkot28

Tak patrząc, że są tam komentarze z 2010, a nawet z... 2005, to ten ustanowiony rok bez dokładnej premiery był przesuwany przez ładnych kilka lat.
I raczej strona filmu została w końcu "olana" przez osoby zajmujące się stroną filmu, choć nie zdziwiłoby mnie jakby to była 1 osoba, ale są 4.
Ogólnie jednak chodzi o to, a o czym już pisałem - takich "przypadków" jest tu od groma...

pawelk1504

Ty jako użytkownik też masz prawo do edycji każdej podstrony. Możesz to zrobić używając formularzy dostępnych na stronie każdego rekordu w bazie, zakładka "zobacz listę elementów do edycji".

Ja wiem, że są długie kolejki oczekiwania na sprawdzenie przez weryfikatorów tego typu poprawek, ale jeśli coś zostaje zgłoszone, to na pewno prędzej czy później jest sprawdzane, a patrząc na powyższy przypadek, już co najmniej pół roku temu można było zgłosić kontrybucję z przesunięciem roku premiery filmu - czego nikt nie zrobił, a tylko w ten sposób można "zablokować" jego ocenianie.