Jak weryfikator może odrzucać kontrę, żeby dodać samemu elementy w niej zawarte?! Nic nie pomogą boty, nie boty i żadne ulepszenia, jeśli nie będzie wpółpracy i jeśli ludzie będą tak beczelni, ten portal będzie nie stał w miejscu tylko się cofał. Tak samo próbowałam dodać produkcje dokumentalne dotyczące serialu jako nowe tytuły zgodnie z IMDb- nie, weryfikatorowi się nie podoba. To spróbowałam jako odcinki tego serialu- to też się nie podoba. W życiu nie będzie poprawnej bazy przy takiej samowolce. Tak samo kradzież kontr między użytkownikami- jak ktoś zajmuje się jakimiś elementami przy serialu od początku i robi to na czas to nie powinien się bać, że ktoś mu ukradnie, jeśli się spóźni kilkanaście minut. Prawem dżungli nigdzie nie dojdziemy a mam wrażenie, że pasją niektórych jest zrobić jak najwięcej odrzutów.

Alee

Ja nie podkradam ale sam padłem "ofiarą" (to i tak za duże słowo) takich zagrań :) Trudno, wolno... A co masz na myśli pisząc o werach? Galerie?

cold_dog

Akurat chodziło o obsadę.

Alee

takie rzeczy trzeba utrwalać za pomocą screenów! I dzielić się z ludźmi :)

Alee

Niestety nie jest to przypadek odosobniony. Parę dni temu jedna z moich kontrybucji (polska obsada dubbingu) do filmu "Ostatni smok świata" została odrzucona z dopiskiem "proszę dodać w kolejnosci ze zrodla" (pisownia oryginalna). Po prau minutach chciałem ją poprawić jednak nie mogłem tego uczynić gdyż prawdopodobnie weryfikator bez konsultacji ze mną dodał kontrybucję za mnie.

Alee

założę się, że tym werem, który dodaje obsady, które wczesniej odrzucił jest nikt inny tylko Beeshop

Rurek_fw

Też Cię tak potraktowano?

Wigen19

mnie się to nie przytrafiło, sam nic nie dodaję, ale moja kumpela, w czasach, kiedy zaczynała dodawać kontry miała kilka odrzutów obsad. kiedy chciała poprawić już nie mogła, bo obsada została dodana za nią przez weryfikatora. w każdym razie to raczej on dodał, bo nagle znalazł się wśród twórców strony z tym danym filmem, a i ilość punktów zgadzała się z tymi które by dostała gdyby kontra przeszła.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Alee

Usunęli mój nieprzychylny komentarz, ojejku. Weryfikatorzy którzy tak postępują prowadzą pasożytniczy tryb życia.

Trza było nie przeklinać, misiu.

użytkownik usunięty
GodFella

Dobrze mamo, nie będę :)

Alee

W prawdziwym życiu też często dochodzi do takich zagrań. Pieniądze, tak jak punkty, nabija się na ludziach, a nie kosmitach