Tak jak w temacie. Jest to trochę irytujące, że nie można podejrzeć wiadomości wysłanych.

Pozdrawiam
Rafał.

shawuu

Należy pamiętać, co się pisało :F a tak poważnie, to jeśli jedna jak i druga osoba nie kasuje poprzednich wypowiedzi podczas odpisywanie, to jak najbardziej można sprawdzić, co się pisało :F

Looney_Kermit

no niestety kasuje :P

Looney_Kermit

Możesz trochę bardziej rozwinąć swoją informację? Jak ta poczta niby działa? Mam raptem dwa maile, w tym jeden powitalny, drugi dzisiejszy, żadnego nie skasowałam, na ten nowy odpowiedziałam i gucio! Nie mam pojęcia, czy moja wiadomość została wysłana, bo po kliknięciu "jasność widziałam, jasność", a potwierdzenia zero. Klikając powtórnie na otrzymanego maila, widzę wyłącznie treść od nadawcy - po mojej odpowiedzi nawet siwy dym nie pozostał.

Looney_Kermit

Co za problem zrobić taką zakładkę?

shawuu

Na końcu wiadomości zawsze można umieścic taki dopisek...

P.S. Przy udzielaniu odpowiedzi proszę o zachowanie ciągłości korespondencji.

Immortal_Nitokris

Tylko po co utrudniać sobie życie?

shawuu

Podbijam. Przydała by się opcja jakiś raportów, bądź przynajmniej zapisu wiadomości wysłanych.

Tortuga033

Na filmwebie to tylko szatę graficzną zmieniają.

_retla_fw

Najwyraźniej...

_retla_fw

aaahhahahh :)

protepana

co gorsze (już wiele razy sprawdzałam), dłuższe wiadomości wcale nie dochodzą. te krótkie raczej nie giną, ale gdy się człowiek rozpisze....

shawuu

podbijam! brak wiadomosci wyslanych i niemozliwosc wyslania dluzszej wiaodmosci (wystarczyloby okreslic max ilosc znakow, byloby przynajmniej wiadomo jak duzo mozna w jedej wiadomosci napisac) skutecznie utrudniaja korespondencje!

shawuu

podbijam!