Witam.
Parę lat temu założyłem konto na filmwebie, wówczas oceniłem kilka (kilkanaście?) filmów.
Kilka dni temu oceniłem kilkaset filmów, a wciąż mam pusto w gustopodobnych.
Dodatkowo w rekomendacjach mam filmy - jak mi się wydaje - wybrane z klucza tych kilku(-nastu)
filmów jakie oceniłem x lat temu.
Czy mam liczyć, że samo się naprawi, czy coś się zacięło na moim koncie?
Jest jakiś kontakt do adminów? Przyznam, że szukałem długo ale nie znalazłem.
Pozdrawiam.
Podtrzymuje pytanie. Znajomi są podobni w granicach 50%, więc nie mam "dziwnego gustu". Poza tym skoro Gustopodobni TM są tak nachalnie reklamowani to chciałabym ich mieć.
Ktoś pisał w innym starszym wątku, że przygotowywanie listy gustopodobnych zajmuje portalowi trochę czasu (liczone właśnie w dniach, nie w godzinach). A Ty z tego co pamiętam dopiero co założyłaś konto, po tym jak poprzednie "padło". Ale nie wiem po jakim czasie to już na pewno za długo. Tu wszystko potrafi wysiąść, więc nie da się wykluczyć, że na nowym koncie z jakiegoś powodu Ci to nie działa. Próbowałaś zgłaszać?
"Gdzie mogę zgłosić problem techniczny?
Wszelkie problemy z funkcjonowaniem portalu prosimy zgłaszać na adres pomoc@filmweb.pl. "
Gustopodobni to jak dla mnie trochę słaba opcja. Mam ocenione ponad 1,5 tys. filmów, a w gustopodonych zazwyczaj są ludzie, z którymi mam kilkadziesiąt filmów i to zazwyczaj tych najpopularniejszych, więc jak dla mnie jest to słaba opcja. Powinny być jakieś filtry, aby odnaleźć użytkowników, którzy mają faktycznie taki sam gust jak ty.
Tym będę się martwić jak nie spodobają mi się moi gustopodobni. Na razie NIE MAM ANI JEDNEGO GUSTOPODOBNEGO,
Nie masz czego żałować. To jest słaba funkcja. Już wolałbym osoby, z którymi mam najwięcej wspólnie obejrzanych filmów. Teraz wśród 20 gustopodonych mam jedną osobę, która ma więcej niż 100 wspólnych filmów.
Chcę się sama przekonać, czy ta funkcja jest słaba. Ponieważ jest natrętnie reklamowana
(włącznie z wymuszaniem ocenienia 20 filmów) to POWINNA działać u każdego użytkownika.
Po kiego oceniałam 3 tys. filmów?! Mogłam zwyczajnie zaznaczyć, że je widziałam!