Hej, jak próbuje oceniać jakiś film to wywala do strony głównej. Dzieje się to zarówno na Safari jak i Chrome

Okarex

Mam to samo :(

romaniukr

Mam tak samo odkąd jest nowy wygląd strony. Korzystam z Mozilli

Okarex

U mnie też to się dzieję, sądzę że to w związku ze zmianami na portalu.

Jednak znalazłem na to rozwiązanie... IMDB ;D
Długo odkładałem przejście, ale sądzę że to odpowiedni moment ;)

rozyk007

Na imdb można oceniać filmy ? Komentować już nie . Może jakaś awaria .

Ruben_fw

Zależy mi na aktualnej i przejrzystej bazie filmów. A przez swoją politykę moderacji i "unowocześnienia" filmwebowi tego brakuje...

rozyk007

Przecież na facebooku można pisać do redakcji tutaj mają nas gdzieś.

Ruben_fw

Sądzisz że jak napisze do nich na facebooku żeby zmienili moderacje na oddolną i przywrócili przejrzystość portalu to się posłuchają? ;D

rozyk007

Pewnie nie ale żale można napisać .

rozyk007

Mi zmiany nigdy jakoś nie przeszkadzały specjalnie, ale też po raz pierwszy zaczynam się zastanawiać czy może jednak przenieść się na imdb. Ubolewam ponieważ filmweb był dla mnie niczym druga matka, która dba bym się nie nudził. To tutaj mój filmowy gust się wychował. To tutaj stworzyłem swoje pierwsze alterkonta i dostałem bany za to. To tutaj spędzałem długie godziny po szkole gdy razem ze swoimi znajomymi obrażaliśmy się nawzajem w komentarzach kiedy to jeden próbował udowodnić drugiemu, że jego ulubiony film to ścierwo. Był czas kiedy to utrata tego konta byłaby dla mnie równoznaczna z samobójstwem, ale teraz kiedy widzę te zmiany i brak odzewu od mej przybranej matki.... czas chyba na imdb bracia i siostry.

conti01

Zawsze możesz pójść na kompromis. Filmweb dla społeczności, a IMDb dla bazy filmów ;)

Okarex

Od wczoraj od 19/20 gdzieś nie da się oceniać (przynajmniej u mnie), może typki z fw się mszczą za ten hejt i nie pozwalaja oceniać.

Okarex

Mam chrome, wywala przy próbie dodania do "chcę obejrzeć"

Okarex

mam to samo...

Okarex

u mnie to samo - nie da się oceniać, nie da się dodawać do "chcę obejrzeć", etc.

Okarex

Oceniać oraz dodawać do listy "wanna see" można jedynie z poziomu aplikacji mobilnej.

Okarex

ja juz mogę oceniać na luzie