Od dzisiaj zawartość strony "nie interesuje mnie" jest nie dostępna. Po wejściu wyrzuca komunikat: "Nie znaleziono strony o podanym adresie. (...)".

Czy to celowe działanie, czy u mnie coś nie tak?

roadway

Pewnie uznali że nie jest potrzebna.

roadway

To, że znajdują się tam filmy i seriale, których nie chcę obejrzeć, wcale nie oznacza, że zakładka jest niepotrzebna.
Poza tym człowiek czasem lubi popatrzeć, ile tego tam jest (w moim przypadku ponad 14 tysięcy filmów i ponad 4 tys. seriali).

roadway

Jest potrzebna, akurat potrzebowałem dostępu do tej listy.

roadway

jest (jeszcze) dostępna jeśli chodzi o seriale

roadway

Też mi się nie podoba, że nie ma tej strony, tym bardziej że przy filmach wciąż jest możliwość kliknięcia w "nie interesuje mnie". Czyżby i ona wkrótce miała zniknąć? Kolejna "dobra zmiana"...

bostich

Jeśli podczas poprzedniej pseudoaktualizacji dodali do bazy filmów opcję "ukryj 'nie interesuje mnie'" (akurat bardzo przydatna), to może nie zniknie. Miejmy nadzieję...

dorotagniedziejko1998

Miejmy nadzieje. Swoją drogą w końcu baza filmów działa prawidłowo, gdyż wcześniej, gdy się zaznaczało "ukryj nie interesuje mnie", lista filmów przewijała się w kółko z tymi samymi filmami - teraz działa chyba już ok.

roadway

Lista powróciła ^_^

roadway

Nie potrafię odnaleźć tej strony. Nakieruje mnie ktoś?

Horbakos

Zdaje się, że ulepszony filmweb nie przewiduje już tej opcji :/

roadway

Nie ma sposobu aby wyszukać filmy, które oznaczyłem jako "nie interesuje mnie"???

Horbakos

Przecież to Filmweb.
https://youtu.be/zOpDo4rEaqw?t=18s

użytkownik usunięty
Marac

Gąsiewska wyrosła jak na drożdżach.

Łał! Jaka laska! 8-0

użytkownik usunięty
Marac

Bardzo gorąca.

No prawie mi się monitor stopił.

użytkownik usunięty
Marac

Mówisz, że fapfolder stworzony?

Eeee nie... nie jestem kolekcjonerem. Ja to tylko fast foody.

użytkownik usunięty
Marac

Ale z Wiktorią G. to nie był sarkazm, nie?

No co Ty! Niesamowicie piękna.

Horbakos

Ja również przez jakiś czas, szukałam zakładki ''nie interesuje mnie". Nie rozumiem, dlaczego filmweb usunął tak ważną zakładkę. Mógł przynajmniej zlikwidować również sam przycisk.

Bodzia_

Zakładka wróciła! http://www.filmweb.pl/user/roadway/dontWantToSee