Jak można np. dodać do filmografi Roberta De Niro "Fahrenheit 9/11" !!! W filmografi powinny znajdować się filmy w których GRAŁ dany aktor, a nie POKAZAŁ SIĘ na 3 sekundy, nawet o tym nie wiedząć!!!!!
Chyba tacy jak ty nie powinni się wypowiadać. Jesteś tu od niedawna, więc stul dziub. Bo ktoś za moment ci nosa przytrze.
Chyba to że jestem tu od niedawna nie znaczy że nie mogę się wypowiadać. Strona bardzo mi się podoba bo można tu znaleść informacje o praktycznie każdym filmie i ich twórcach. Zauważyłem jednak że jest pewną przesadą wymienianie w filmie Fahrenheit 9.11 aktorów. Przecierz to film dokumentalny, nikt tam nie gra, nie występują w nim aktorzy. George W. Bush nie jest twórcą tego filmu, nie grał w nim, ani żadnym innym. Mimo to jest wymieniona jego "filmografia". Nie chce urazić twórców tej strony, poprostu pytam czemu tak jest i jestem ciekaw co mają do powiedzenia inne osoby na ten temat.
W sumie masz sporo racji, ale tak się już jakoś przyjęło... Pół biedy jeśli idzie o filmy dokumentalne, ale coś takiego co oczekuje przy "Underground" Emira Kusturicy to już porażka (Arafat, Ceausescu, Breżniew w filmie fabularnym? - no nie wiem...)
"Chyba tacy jak ty nie powinni się wypowiadać. Jesteś tu od niedawna, więc stul dziub. Bo ktoś za moment ci nosa przytrze". Oooooooooooooooooooooo dziadek sie odezwał, przepraszamy dziadku za brak szacunku ze strony nas gnojków, postaramy się być ciszej i niewychylać sie wtedy gdy starsi tego od nas nie oczekują. Z poważaniem.