W ustawieniach dotyczących powiadomień z forum mam wszystko zaznaczone na "nie wysyłaj powiadomień". Mimo tego powiadomienia w dalszym ciągu mi się pojawiają (mówię o powiadomieniach tutaj, a nie tych w formie wiadomości na pocztę).
I jeszcze jedno, o co chodzi z tym dzwoneczkiem na lewo od profilowego? Cały czas jest przy nim jakaś czerwona kropka (zakładam, że to od powiadomień) i nie da się na ten dzwoneczek kliknąć.
"W ustawieniach dotyczących powiadomień z forum mam wszystko zaznaczone na "nie wysyłaj powiadomień". Mimo tego powiadomienia w dalszym ciągu mi się pojawiają (mówię o powiadomieniach tutaj, a nie tych w formie wiadomości na pocztę)."
https://www.filmweb.pl/settings/assistant
"I jeszcze jedno, o co chodzi z tym dzwoneczkiem na lewo od profilowego? Cały czas jest przy nim jakaś czerwona kropka (zakładam, że to od powiadomień) i nie da się na ten dzwoneczek kliknąć."
Że niby jaki dzwoneczek?;>
Ta jak zwykle wyskoczyła jak filip z konopi i zrobiła z siebie idiotkę (nie pierwszy raz zresztą), byle tylko się przychrzanić:D
Nie przyszło ci do tego pustego łebka, że u mnie ten dzwoneczek nawet się nie wyświetla, bo blokuje go odpowiednia regułka, gdyż zazwyczaj służy on głównie do serwowania reklam? Ergo moje pytanie było sarkastyczne i odrobinę retoryczne (pomimo czego postanowiłaś dać popis elokwencji i jednak na nie odpowiedzieć).
Pisałem ci już, że tematy związane z komputerami, to nie twój konik?;>
PS fw przeglądam TYLKO na dekstopie.
PPS Proponuję ci nie próbować więcej mnie dyskredytować, bo za każdym razem będę zakładał ci chomąto i orał tobą pole, wojująca feministko.
Pulpicie albo pc/ komputerze stacjonarnym, nie desktopie, "patrioto". Jesteśmy w Polsce i mówimy po Polsku. xD
Skoro wiesz, o co chodzi z dzwoneczkiem, to trzeba było odpowiedzieć. Chyba że na "dekstopie" się nie da :P
dlaczego piszesz do niego "ślepcze"? jak ktos ma odpowiedni bloker reklam to nie ma tego dzwoneczka na pc, nigdy nie uzywales blokera reklam na pc ignorancie? i tutaj dodam pare iks de xDDDDD
Jestem kobietą, więc "używałaś" i "ignorantko" jak już. Naucz się poza tym ortografii. Zdania zaczynamy wielką literą. Jak dostaniesz 1 z dyktanda dzieciaku to będziesz mieć problem, więc odstaw Filmweb i do nauki. xDDD
faktycznie prezentujesz poziom dorosłej osoby wyzywajac randoma z netu od dzieciakow i chwalac sie znajomością ortografii buahahahhahahahhahahahhahahahahahahahhahahhahhahahahahhahahahhaha
ten dzwoneczek możesz odblokować jak wyłączysz rozszerzenia w przeglądarce (AD Block, ublock, Malwarebytes Guard itp.) blokujące reklamy. Przeważnie, jak masz tę czerwoną kropkę to właśnie jest jakaś reklama wyskakująca