W ustawieniach dotyczących powiadomień z forum mam wszystko zaznaczone na "nie wysyłaj powiadomień". Mimo tego powiadomienia w dalszym ciągu mi się pojawiają (mówię o powiadomieniach tutaj, a nie tych w formie wiadomości na pocztę).
I jeszcze jedno, o co chodzi z tym dzwoneczkiem na lewo od profilowego? Cały czas jest przy nim jakaś czerwona kropka (zakładam, że to od powiadomień) i nie da się na ten dzwoneczek kliknąć.

UTERMIT

"W ustawieniach dotyczących powiadomień z forum mam wszystko zaznaczone na "nie wysyłaj powiadomień". Mimo tego powiadomienia w dalszym ciągu mi się pojawiają (mówię o powiadomieniach tutaj, a nie tych w formie wiadomości na pocztę)."
https://www.filmweb.pl/settings/assistant

"I jeszcze jedno, o co chodzi z tym dzwoneczkiem na lewo od profilowego? Cały czas jest przy nim jakaś czerwona kropka (zakładam, że to od powiadomień) i nie da się na ten dzwoneczek kliknąć."
Że niby jaki dzwoneczek?;>

Nabongodonozor

Dzwoneczek na lewo od profilowego na pc ślepcze. Nigdy nie używałeś fw na kompie?xDDD

Voltix33

Ta jak zwykle wyskoczyła jak filip z konopi i zrobiła z siebie idiotkę (nie pierwszy raz zresztą), byle tylko się przychrzanić:D
Nie przyszło ci do tego pustego łebka, że u mnie ten dzwoneczek nawet się nie wyświetla, bo blokuje go odpowiednia regułka, gdyż zazwyczaj służy on głównie do serwowania reklam? Ergo moje pytanie było sarkastyczne i odrobinę retoryczne (pomimo czego postanowiłaś dać popis elokwencji i jednak na nie odpowiedzieć).
Pisałem ci już, że tematy związane z komputerami, to nie twój konik?;>

PS fw przeglądam TYLKO na dekstopie.
PPS Proponuję ci nie próbować więcej mnie dyskredytować, bo za każdym razem będę zakładał ci chomąto i orał tobą pole, wojująca feministko.

Nabongodonozor

Pulpicie albo pc/ komputerze stacjonarnym, nie desktopie, "patrioto". Jesteśmy w Polsce i mówimy po Polsku. xD

Voltix33

Jeśli już, to "po polsku", "patriotko".

Nabongodonozor

Skoro wiesz, o co chodzi z dzwoneczkiem, to trzeba było odpowiedzieć. Chyba że na "dekstopie" się nie da :P

Voltix33

dlaczego piszesz do niego "ślepcze"? jak ktos ma odpowiedni bloker reklam to nie ma tego dzwoneczka na pc, nigdy nie uzywales blokera reklam na pc ignorancie? i tutaj dodam pare iks de xDDDDD

Peter_Kurten

Jestem kobietą, więc "używałaś" i "ignorantko" jak już. Naucz się poza tym ortografii. Zdania zaczynamy wielką literą. Jak dostaniesz 1 z dyktanda dzieciaku to będziesz mieć problem, więc odstaw Filmweb i do nauki. xDDD

Voltix33

faktycznie prezentujesz poziom dorosłej osoby wyzywajac randoma z netu od dzieciakow i chwalac sie znajomością ortografii buahahahhahahahhahahahhahahahahahahahhahahhahhahahahahhahahahhaha

UTERMIT

ten dzwoneczek możesz odblokować jak wyłączysz rozszerzenia w przeglądarce (AD Block, ublock, Malwarebytes Guard itp.) blokujące reklamy. Przeważnie, jak masz tę czerwoną kropkę to właśnie jest jakaś reklama wyskakująca

UTERMIT

Dzwoneczek to temat powracający na tym forum co kilka tygodni. Generalnie chodzi o to, że FW próbuje wcisnąć użytkownikom reklamę, a współczesne przeglądarki i blokery reklam na to nie pozwalają.