Witam. Chciałem zapytać co się dzieje z nowymi materiałami. Mam kilka zagranicznych filmów,które chciałem ocenić na IMDb są już od dawna, a na Filmwebie ciągle oczekują od kilku miesięcy w kolejce do kontrybucji.
Tak samo dodawanie jakichś nowych tytułów filmów to już 4 miesiąc i nadal nie zostały dodane.
Kiedyś to szło sprawnie co się stało?
Dopiero 4 miesiąc:-P jeszcze z kilka poczekasz;-)
Mi dzisiaj sprawdzili kontre z nowym tytułem z października zeszłego roku.
Chyba, że jest to jakiś chodliwy tytuł to szybciej:-)
Filmweb uczy cierpliwości i to dużej.
W takim razie jaki sens jest być na tym portalu skoro nie ma możliwości oceniania kina tego co się lubi bo na filmy trzeba czekać ponad rok,żeby dodano je do kontrybucji. Jeszcze z rok do tyłu dodawanie szło szybciej , wydaje mi się ,że to jakaś nowa polityka.
Dużo ludzi, którzy sprawdzają się wykruszyło.
Sens zawsze się znajdzie. Bo te filmy kiedyś się znajdą. Aż tak źle z brakami filmów nie ma. No chyba, ze jest to tytuł jakiegoś niszowego filmu etc. No cóż można se ponarzekać:-P
Ja sobie teraz musiałem sam kontry z tytułami złożyć, żeby gdzieś za rok ostatnio obejrzane filmy ocenić ;)
Nina, składasz jeszcze kontry z "powiązanymi" ?
Bo trzeba by związać nowe filmy o Winnetou z tymi dawnymi...
Ja nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem z której strony to dotknąć, by nie ugryzło :P :D
O właśnie dzisiaj Wujo mówił, że powiązanych prawie nikt nie sprawdza bo nie ma kto nawet :-P
A samych ppowiązanych mam mało kontr ;-)