U niektórych osób zjadło listę znajomych i pojawiły się jakoweś ''Cykliczne_baranki'' Wie kto może skąd wzieli się ci przedstawiciele rodu owczego i co to oznacza ?
Ale to wkur.. wkurzające ;) bo tam nic wielkiego, ani strasznego, nie było! Jak piszesz prawdę, że są błędy, to ich dupsko boli i zamiast to poprawić, żeby było lepiej, to kasują posty i tematy i udają, że nic się nie stało!
Jak mieszkał w lesie, bo go z zamku wygonili, to jak jadł jagody i korzonki, to co? Kto by po tym przytył? ;p
No mam ten link, na starych profilach zablokowali podgląd swoich komentarzy to szukam tej opcji na nowych.
To było to:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Gdzie+wyparowa%C5%82+m%C3%B3j+tema t,2989723
Powodzenia w otwieraniu, przyda się ;p
P.S.
Skasowali temat o... skasowanych tematach, kiepsko?!
spodziewałeś się że filmweb ciebie posłucha :P przecież od dawna mają w "nosie" żeby nie powiedzieć że gdzie "indziej" mają nas użytkowników i nasze prośby względem portalu. Widać że wolą zostawiać taki syf jaki jest na facebooku
Słuchaj, może wyglądam na głupiego, nie wiem, wydaje mi się, że nie jestem...
Ale naiwny?! Co to, to na bank NIE!
Nie mam ani krzty nadziei, że mnie przeczytają, posłuchają i może coś naprawią!
Tu chodzi tylko i wyłącznie o dzielenie się wiedzą z innymi: jak napiszę co mi się psuje i jak, to inni pisząc, że im też dają mi poczucie pewności, że nie muszę ślęczeć i sprawdzać przeglądarek, dodatków itp. Rozumiesz?
A jak coś da się naprawić od naszej strony, to też mogę komuś wpisać co ma zrobić i gra gitara ;D