Czemu filmweb wygląda tak koszmarnie? Obrzydliwe kolory, koszmarna czcionka, cały układ strony rozbebeszony tak że w całej tej pstrokaciźnie nic nie da się znaleźć! W dodatku opcje porozkładane w sposób na żywca zerżnięty z facebooka! I po co? Bo właściciele portalu mają wrażenie że użytkownicy są już tak odmóżdżeni że żeby nauczyć ich używanie poszczególnych opcji trzeba wszystko ućkać jak na portalu Zukerberga? A może kolejne zarzynanie wyglądu pod tablety i smartphony żeby na tych śmiesznych małych ekranikach dało się cokolwiek wydłubać rysikiem? To jest Kpina! Portal wygląda koszmarnie. Kiedy to widzę to nie mam najmniejszej ochoty korzystać z tego serwisu. Od czasów zmasakrowania wyglądu i funkcjonalności Allegro nie widziałem większej biedy!
Proponuję, żeby robić następnym razem referendum nad zmianą wyglądu. Albo chociaż żeby uprzedzać o zmianie i proponować DWIE WERSJE do wyboru. Od kiedy jestem na filmwebie (a to już 6 lat), były 4 zmiany. Każda się nie podobała. Pewnie takie zmiany kosztują niemało pracy, czasu i nerwów, a nie dają nic oprócz niezadowolenia. Lepiej być jak Coca-Cola niż Pepsi. Lepsze jedne logo przez lata, niż nowe logo na nowe czasy.