Czat, najnowszy "bajer" na FilmWebie, chyba się nie psrawdza. Ilekroć nań zaglądam widzę osób zero, czasem jedną-dwie - a zaglądam o porach różnych. Dlaczego nie korzystamy z czata?
Ja jestem nowy na filmwebie i miałem nadzieje, że poznam kogoś na czacie, jednak to jest chyba niemożliwe. Mission Impossible
Chcieć korzystać, a móc korzystać to spora różnica. Plansza, na której nic nie widać nie nastraja mnie zbyt optymistycznie :/
Dokładnie tak. Grzecznie czekam na połączenie z serwerem po czym ta informacja znika i zostaję z niczym.
Może spróbuj uruchomić go w inny sposób nie ze skrótu tylko ze społeczeństwa, a jakiej używasz przeglądarki internetowej?
Próbowałam i przez społeczność i przez Explorera i przez Operę i nic. Na razie wywiesiłam białą flagę.
Czasem tak sie dzieje, ze nie moze sie polaczyc, sprawdz czy Twoj komputer lub siec ma odblokowane wyjscie do internetu na porcie 5222.
Właśnie w tej chwili się zalogowałam i jestem tylko ja :) Nie, żebym nie lubiła ze sobą rozmawiać :) Cały czat dla mnie :)