Czat, najnowszy "bajer" na FilmWebie, chyba się nie psrawdza. Ilekroć nań zaglądam widzę osób zero, czasem jedną-dwie - a zaglądam o porach różnych. Dlaczego nie korzystamy z czata?

Ponk

No pusto tam. Ludzie chyba po prostu przyzwyczili się do rozmawiania przez komentarze.

Ponk

Ja jestem nowy na filmwebie i miałem nadzieje, że poznam kogoś na czacie, jednak to jest chyba niemożliwe. Mission Impossible

Ponk

ja mam chyba coś z tym czatem nie tak, skoro nie widzę nawet siebie? (hmmm)

Ponk

Absolutnie protestuję! Jest 3:21 a Chat tryska życiem :D
(lepsze 4 osoby niż 0 :P)

Maja_2

Chcieć korzystać, a móc korzystać to spora różnica. Plansza, na której nic nie widać nie nastraja mnie zbyt optymistycznie :/

olgut

A co widzisz na tej planszy moze biały ekran?

madcap

Dokładnie tak. Grzecznie czekam na połączenie z serwerem po czym ta informacja znika i zostaję z niczym.

olgut

Może spróbuj uruchomić go w inny sposób nie ze skrótu tylko ze społeczeństwa, a jakiej używasz przeglądarki internetowej?

madcap

Próbowałam i przez społeczność i przez Explorera i przez Operę i nic. Na razie wywiesiłam białą flagę.

olgut

Czasem tak sie dzieje, ze nie moze sie polaczyc, sprawdz czy Twoj komputer lub siec ma odblokowane wyjscie do internetu na porcie 5222.

Ponk

to zle korzystaj bo ja czasem korzystam sa tam naprawde ciekawi ludzie

Ponk

Dziś było przez godzinkę niemal ok. 10 osób. Sukces - czyżby mój post tyle zdziałał :P

Ponk

Właśnie w tej chwili się zalogowałam i jestem tylko ja :) Nie, żebym nie lubiła ze sobą rozmawiać :) Cały czat dla mnie :)

Evelynn

Ja jeszcze nie widzałem żeby ktoś tam był jak ja wchodziłem ale ja się WOGÓLE nie czepiam. POzdro.

Ponk

A dlaczego nie zrobią jakiegoś info o tym ile osób jest na czacie ; / ?????

Ponk

zalogowani użytkownicy online 275
i nikogo na czacie nie ma ; /
buuuuuu nudna niedziela, nudny czat

Wrocia

Zwykle jak zaglądam to są najwyżej 3 osoby, więc można powiedzieć, że nikt nie korzysta...

Albertino

na poczatku korzystałem
ale teraz jakos rpzestałem....

Hiroto

na początku było fajnie
teraz jest jednostajnie :P

Ponk

Ni problemy z otworzeniem :(
______________________________ _______