co to za hece tu odchodzą, że filmweb się wiesza kilkanaście razy na minutę?
No właśnie z tego samego powodu tutaj zajrzałam. Od kilku dni tak mam - strasznie to irytujące.
U mnie w dzień nic takiego nie występuje, ale jak wybija godzina 20/21 to wręcz co chwila. A wczoraj to już w ogóle była jakaś masakra, przez kilka godzin mi filmweb nie działał.
Filmweb też musi kiedyś odpocząć. A okres świąteczno-noworoczny wydaje się najbardziej optymalny.
Podejrzewam, że szykują coś na nowy rok...Zobaczymy. Na razie też się trochę wkurzam.
Może i szykują, ale mogliby o tym powiadomić albo zaplanować wyłączenie serwisu na kilka godzin, po czym na spokojnie wprowadzić zmiany. Wolałabym przez kilka godzin nie mieć dostępu do strony niż wyskakiwanie błędu co kilka minut.
Nie informowali, co jest jedną z największych wad portalu. O wielu nowościach - szczególnie dot. zmian zasad dodawania - dowiadujemy się dopiero jak napiszemy o tym na forum.
Będzie opcja polecenia filmu znajomemu, o którą kiedyś prosili ludzie na tym forum.
Niesamowite, oni po prostu nie używają FW i siedza na IMDb że nie widzą tych wszystkich błędów że sobie nowe loga malują?
Mam ten sam problem od dłuższego czasu, ale w kilku ostatnich dniach stało się to bardziej zauważalne.
Mnie też to denerwuje.A czy tylko u mnie jak wejdę u mnie w dział ludzie filmu to jest napisane brak głosów ?kręci się kółko i nic w serialach, filmach normalnie
Być może robią coś z blogami, bo od wczoraj coś nie halo ze starszymi wpisami i komentarzami na samym dole strony
Potwierdzam masakryczne działanie serwisu.
Nie działa część JavaScript'ów, serwis "zawiesza się" na kilkanaście sekund, są problemy z wyszukiwaniem.
Taki stan rzeczy utrzymuje się od dłuższego czasu. Czasem przez dzień lub dwa jest lepiej i później znowu zaczyna działać straszliwie.
Przez to wszystko zacząłem na Stopklatkę zaglądać :)
Podbijam.
U mnie również to samo.
Jak nie "serwis chwilowo niedostępny" to zawiasy ohydne na kilkanaście sekund.
Niby wszystko jest wczytane, lecz odnośniki nie aktywne itp.
to pikuś przy tym co się dzieje teraz, na stronie głównej newsy sprzed miesiąca,blogi zepsute,a oznaczenia przy filmach obejrzane/chcę obejrzeć nie działają
A wczoraj byla fajna anomalia moj znajomy dodal 1001 komentarz na 21 stronie tematu http://www.filmweb.pl/forum/inne/BMW+czy+Mercedes,2252726?page=3
Chyba ci się linki pomyliły
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Gra+w+skojarzenia+LXXI,2358287?page=21
Ostatnia wypowiedź jest 1001.
21 stron.