Jak w temacie. Czy można cytować tekst z filmu, w którym są takie słowa?
Przekleństwo jest w wersji oryginalnej i w wersji polskiej, ale czy dodajemy je także tutaj (oczywiście nie na forum, bo nie dodam takiego pytania i od nowa będę musiał pisać jak teraz)
Przykład:
"Myślałeś, że to było k**** zabawne, prawda?" ("I bet you thought that was pretty f***** funny, didn't you?") - tekst wypowiadany przez Clarenca (Christian Slater), pojawia się także w pierwszej scenie filmu "Kill Bill" w reżyserii Tarantino oraz jest także użyty przez niego samego w filmie "Grindhouse: Planet Terror".
Napisać z gwiazdkami czy bez ???
A jednak wpis wskoczył... ale z jakim opóźnieniem... Jak w temacie. Dodajemy ciekawostki z przekleństwami ?
"ale z jakim opóźnieniem"
Bo napisałeś go po 1 w nocy, a na fw od lat jest coś skopane, przez co komentarze pisane w pewnych godzinach nocnych (a czasem niektórych popołudniowych) wpadają w jakieś limbo i pokazują się dopiero po dobie czy dwóch, a czasem pięciu.
Tych tematów to łącznie napisałeś cztery (trzy kolejne są obecnie na drugiej stronie działu), bo po wyjściu na stronę działu pewnie nie widziałeś go na liście i myślałeś, że poszedł się paść, co?;>
Dokładnie. Myśląc że filtr odrzucił przekleństwa z gwiazdkami, to wykropkowane wulgarne wyrazy wymieniałem na: tylko pierwszą ich literę, później same kropki, aż w końcu na ich miejscach wstawiłem wyraz SUPER. Ale nadal nie widząc mojego tematu... przestałem... wtedy przez myśl przeszło mi, że pewnie błąd systemu.