Przepraszam z góry ,że czytacie 100 raz to samo pytanie, ale ja niechce na Was najeżdżać ,czy coś innego. Chciałbym się kulturalnie dowiedzieć ,dlaczego tak długo się sprawdza wszystko? Wiem ,że jest mało weryfikatorów ,ale przecież w przypuśćmy 2 godziny można mase materiałów sprawdzić. Czy AŻ tyle jest materiałów ,żeby co niektórzy czekali pare miesięcy? Czy poprostu są jakieś błędy w weryfikowaniu? Nie wiem także o co chodzi w tym "łeb w łeb" mam nadzieje ,że to nie są punkty które userzy zdobyli w tym miesiącu bo to by była przesada. Coś musi być nie tak ,skoro na innych stronkach wszystko WYDAJE się być w porządku. Chętnie bym dodawał różne rzeczy ,żeby rozwijać portal filmweb, ale .. nie mam do tego żadnej zachęty :(. Skoro mam czekać pare miesięcy ,żeby coś zostało zweryfikowane to mi i podejżewam większości nie chce się dodawać niczego. Tu nie chodzi nawet o te punkty ,choć fajna jest z nimi zabawa, ale o brak widocznych efektów. Nie mogę się nikomu pochwalić ,że " patrz tą stronkę współtworze ja :D" . Nie da rady :-/. Co wypadało by zrobić ,żeby to zostało naprawione? Doszły mnie słuchy ,że jakiej kroki zosttały wprowadzone ,ale na razie nie widze efektów. Czekam na odpowiedź i proszę bez żadnych słów krytyki ,chce poprostu dowiedzieć się co jest nie tak z naszym filmwebem. Pozdro
1) jest AŻ tyle materiału do sprawdzenia
2) ŁEB W ŁEB - to nie błąd, tyle punktów mają werzy za weryfikację
3) mamy 10 kwietnia - a w rankingu jest wymienionych 548 osób - tylu osobom sprawdzono materiał
4) nic nie jest nie tak :P - mało weryfikatorów, dużo błędów robionych przez dodających
ok :). A te 548 osób to sprawdzono w jakim odstępie czasu? I chciałbym się dowiedzieć ILe jest weryfikatorów. Pozdrófki :D