Błagam, błagam, błagam szczególnie tych werifikatorów którzy coraz mniej sie przykładają:( chodzi o tych co mają pon 200pkt miesiecznie, Błagam was, skoro juz jestescie tymi weryfikatorami to weźcie sie do roboty, ilu jest takich co mają pon 10pkt:( Kurcze niech ta weryfikacja w końcu ruszy jak powinna, ja wiem ze tego materiału jest dużo, sam duzo dodaje i bede długo czekał:( Ale czy nie moglibyscie spędzic na fW chociaz pól godziny dziennie, w skali miesiaca juz byscie mieli kilkaset pkt !! A tak to z miesiaca na miesiac wydłuża sie czas czekania na weryfikacje:( coraz bardziej:( Ja uwielbiam filmy, nareszcie znalazłem wypaśny portal jakim jest Filmweb, mi nie zależy na nagrodach tylko chciałbym zeby to wszystko szło sprawnie, Czy wy wiecie ze dzięki lepszej pracy (cały czas chodzi o tych co mało weryfikują) dajecie szybciej pkt dodającym z kolei moze przybyć werów. Sam do tego dąze jako dodający !!! NIECH MOC BĘDZIE ZWAMI, SPRAWMY ABY CZAS WERYFIKACJI SKRÓCIŁ SIE CHOCIAŻBY DO 1 MIESIĄCA!!! DO ROBOTY!!! BŁAGAM!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
spruce

Tak jest! Do pracy towarzysze weryfikatorzy! Pokażcie, na co was stać! 200% normy! 300%!
Birkut przetarł szlak…

spruce

Amen :-)

spruce

do użytkowników
Błagam, błagam, błagam szczególnie tych użytkowników, którzy coraz mniej się przykładają:( Przestańcie dodawać błędnie, by sprawdzanie szło nam sprawniej!!
Przestańcie dodawać 100osobową obsadę w jednej kontrybucji, bo oczy nas od tego bolą!! (a już z błędami, to och!!)
Przestańcie rozciągać plakaty - a zacznijcie przycinać!!
Sprawdzajcie opisy i recenzje w edytorach tekstów, byśmy nie musieli poprawiać tysięcy literówek!!
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI, SPRAWMY, ABY CZAS WERYFIKACJI SKRÓCIŁ SIE CHOCIAŻBY DO 1 MIESIĄCA!!! DO ROBOTY!!! BŁAGAM!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Aintha

Popieram :( jak dostaję kontrybucję z ok. setką aktorsko-reżyserską, to wyłączam FW i idę oglądać jakiś film na DVD :(. Ludzie litości!

Co to za weryfikatorzy:( 10 pkt PRZECIEŻ TO SĄ JAJA!!!!! Redakcja powinna wprowadzić na jakiś okres mam na dzieje ze to przeczyta, coś takiego ze wero powiniem miec w miesiacu jakies min pkt a nie 10pkt czy 5 pkt i to pewnie nie za weryfikowanie tylko dodawanie. Co to mabyc DO ROBOTY JESZCZE RAZ POWTARZAM!!!!JOŁ !!!

spruce

A nie bierzesz pod uwagę, że ktoś może nie mieć czasu w danym miesiącu?? Weryfikatorzy są zwykłymi ludźmi : )

Cypisek

Widzisz, ale jednak na coś mają czas, skoro nie mają czasu na FW. To by mogło ich zmotywować, ale zrozum ze we Wakacje ludzie mieli czas, i teraz jest wszystko troche do tyłu, aż za bardzo:(

spruce

a czy Ty możesz się zastanowić i umieścić swój post w jednym właściwym miejscu - a nie wszędzie gdzie się da?! tylko nie pisz - ze chcesz aby został przeczytany przez wszystkich ... ech

spruce

Nie wspominając, że większość (50 - 12) robi to dla czystej przyjemności, czyt. wolontariat :P

Aintha

no np. ja:D filmy to moje hobby jakiego nigdy niemiałem, potrafie je cały czas oglądać (choroba) o nic nie chodzi tylko pasuje zeby filmweb zaczał pracowac jak powinien
byloby lux jakby czekalo sie tydzien:D
moze kiedysss.... pozdrowienia:D

spruce

Nie narzekaj, ja czekam dwa miesiące na weryfikację i jakoś nie rozpaczam :) Jestem tutaj dla czystej przyjemności, dodaję, bo lubię, a weryfikator też człowiek, wyspać się musi :)

Anhinga

2 miesiace?? wyluzuuj....... ale nie wolałabys zeby to wszystko szybciej szło?

Aintha

A użytkownicy to nie?? Od miejsca 25 do 500 robią to zafriko dziewczyno, a Ty jesteś bardzo zblazowana jak widzę. Weż się w garść. Zatrudnijcie więcej weryfikatorów i wszystko będzie ok, nie sadzisz??

użytkownik usunięty
Meliana_w_Deszczu

dodawanie jest przyjemnością - a weryfikowanie koniecznością więc nawet nie porównuj tego...

spruce

Spokojnie... Powiem Ci, jak tok myślenia przyjąć :) Dodawaj pracowicie przez te 4 miesiące. Przez 4 miesiące zaciskaj zęby (jeśli już naprawdę nie możesz wyżyć bez tych świętych punktów)... Potem dodawaj dalej... I po 4 miesiącach punkty będą już STALE napływały. Mniejsza o to, że będą za rzeczy sprzed 4 miesięcy. Ale jak się nie opuścisz będą napływały stale. I będą napływały także nagordy. Proste i oczywiste? Tak. Ale pomyślenie o tym może podziałać kojąco na psychikę. Szczególnie tych wszystkich materialistów (bez urazy :]) którym tylko punkty w głowie...

Ktoś mógłby zacząć liczyć takie tematy ;) Niezła komedyjka się z tego robi ;)

sildin

Wiesz jakoś nie wyobrażam sobie, żeby dogonić kogoś z czołówki i jakąkolwiek nagrode wygrac... i to jest raczej pewne ze tak nie bedzie nigdy. Ja po prostu chce tak dziergać jak to robie teraz z pkt. Dostane nawet 10 pkt to juz jakos mnie to motywuje i moge dodawać dalej. Uwielbiam filmy, nie znam słów by to wyrazić:D Takie rzeczy jak dodawanie moge za friko robić i tak jest i tak bedzie, tylko przyznam ze troszke gra mi na nerwach to czekanie. Bo kiedy zaczynałem dodawać, myslalem ze do 2 tygodni sie czeka, potem ze 1 miesiac , potem 2, 3 ,4:( Sory ze taki syf z tego wszystkiego wychodzi......... jeszcze teraz wszystko stanie w miejscu przez pieprzone sesje:( i kolosy:(

użytkownik usunięty
spruce

Błędne informacje! Izolda Izvitskaya nie urodziła się w Moskwie ale w niej zmarała z głodu i wyniszczenia oraganizmu chorobą alkoholową. Data śmierci też się nie zgadza. Vide : http://www.rusactors.ru/i/izvitskaya/index.shtml [www.rusactors.ru/i/izvi ...]

spruce

ja to mysle ze jesli ktoś juz sie zobowiązał ( chyba nikogo nie przymuszali?) byc tym weryfikatorem to powinien jednak weryfikowac. Miesiac to chyba maximum czasu, wszystko powyzej to juz mijanie sie z celem...ja juz wlasnie tyle czekam i nic. Trzeba byc konsekwentnym...albo zachecac ludzi do pisania i sprawdzac albo nie zachecac nie sprawdzac i zmienic profil filmwebu. Bo tak jak teraz ze dodajacy jest traktowany jak intruz-i im wiecej dodaje tym gorzej-byc nie moze

użytkownik usunięty
denerius

na galery weryfikatorów... niech rzucą swoją pracę, naukę i rodzinę, niech weryfikują 24 godziny na dobę...w końcu się zobowiązali
do jasnej cholery...nie czekacie dlatego że weryfikatorzy nic nie robią tylko dlatego że dodających jest o wiele więcej, że przy każdej weryfikowanej głupocie weryfikator MUSI pisać uprzejmy komentarz dlaczego materiał odrzuca a potem jeszcze prowadzić nic nie wnoszące dyskusje na swoim blogu...połowa materiału czekająca na weryfikację to głupoty, 90% nowych użytkowników nie czyta FAQ, póżniej sie awanturuje... po cholerę jakiemuś filmowy 15 gatunek i po co zmieniać czas trwania filmu zmieniać o 1 minutę, szczególnie że naróżnych stronach czas się różni i można tak w kółko zmieniać, a ciekawostki - litości naprawdę mało kogo obchodzi że jakaś lala nie lubi buraków
skoro jest tylu niezadowolonych z tempa użytkowników to niech wezmą na siebie tłumaczenie nowym co i jak należy dodawać, a nie napędzać głupie dyskusje z werami...niech oni robią swoje a wy pomóżcie chociaz w taki sposób...zauważyliście że radakcja nie zabiera głosu, starzy werzy też, bo mają już dość tych głupawych tematów "...dlaczego tak długo..."

No widzę że nareszcie coś idzie to wszystko do przodu, i Xzar nawet organizuje sposób w jaki to można jeszcze bardziej przyspieszyć... Spoxik... Niech moc będzie z wami...