Kasiek_haz

Bo mogą... :/

Kasiek_haz

Te zmiany mają odstraszyć trolli czy normalnych użytkowników? xD

RAC_79

jeśli normalnych użytkowników ti idzie im fenomenalnie :D

Kasiek_haz

Poczekajmy na oficjalne przeprosiny od filmwebu.

RAC_79

musimy stworzyć jakiegoś hasztaga na wzór #metoo

RAC_79

Hehe.

RAC_79

podrabianie kont stanie się bardziej trudne, w sumie chyba bez sensu ;)

RAC_79

masz spędzać tu więcej czasu - zanim poprzewijasz strony i znajdziesz coś czego szukasz to trochę minie . i poza tym masz śię czuć jak na fb

jaca1969

Wchodząc tutaj tak bardzo nie chciałem czuć się jak na Fb.

RAC_79

tym" zdjęciem tła" mnie rozyebali

jaca1969

Już sobie wybrałeś? xD

RAC_79

taaa..już bywałem tu sporadycznie , a zapowiada się jeszcze mniej

jaca1969

Już myślałem, że coś Ci się stało z racji wieku.

RAC_79

spoko - odkupiłem sprzęt po Hawkingu i jakoś daję radę pisać

jaca1969

Zdrówka :)

RAC_79

wzajemnie

Kasiek_haz

bo molestowali ich jak byli mali :>

Kasiek_haz

A mi się podoba nowy wygląd. Tylko te wielgachne ikony może mogli by sobie darować.

Kasiek_haz

Wstałam rano, przekonana, że to będzie normalny dzień...aż zalogowałam się na FW i okazało się, że to jakiś koszmar! To jest koszmar!

boogie_woogie

tu jakiś bojkot by się przydał

Kasiek_haz

Trzeba to obalić! Taaa, obalimy... Powinniśmy się za to jarać zdjęciem w tle - można se ustawić kotka, pieska, a jak ktoś chce, to nawet gołą babę/chłopa na pół monitora. A jakby tego było mało, to można się dowiedzieć, że jest się z kimś podobnym jak Filip i Flap - łał, nie wiem jak funkcjonowaliśmy na tym portalu bez takiej wiedzy tyle lat!

boogie_woogie

nic tylko zakasać rękawy i szukać sobie foci na profilek

Kasiek_haz

Kasiek, nie tylko focię na profilek. Zakładka o mnie i cytuję "kliknij aby powiedzieć innym coś o sobie" - czadowe, nie? Oprócz fotki można se dodać jeszcze opis "Jestem seksowną blondynką/brunetką/rudą z wielkim biustem. Marzę o pupie jak Kim Kardaszian. Aha i czasem oglądam jakieś filmy, ale rzadko."

Ło matko, tyle lat siedzimy na filmwebie, a tu takie piekło nas spotkało.

Kasiek_haz

bo nas nienawidzą, zemścili się za stosowanie adblocka

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kasiek_haz

Zło wcielone.

użytkownik usunięty
Kasiek_haz

Koniec świata, czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe? Aż me serce pęka jak to widzę, łzy lecą niekontrolowanie... Dlaczego? Dlaczego oni nam to robią? Nie mam już nadziei, samobójstwo jest jedynym rozwiązaniem... FilmWebie swoją zmianą odebraliście mi wszystko, tak jak innym użytkownikom... Żegnajcie... Pamiętajcie o mnie...

Kasiek_haz

Zachęcam do działania. Info poniżej:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Napisa%C5%82e%C5%9B+skarg%C4%99+Za pisz+si%C4%99+na+list%C4%99.,2995684