Nie wiem co tu sie dzieje ale nie moge nic dodać,a poza tym wszystko jes usuwane:(:(:(
Zmień szybko swoje zdjęcie bo kaszani całego Filmweba. To taka moja rada. Jest ono ekhm, trochę za duże;)
To, że usunięto wszystkie twoje tematy to jakiś szczęśliwy zbieg okoliczności. Nie muszę Ci odpowiadać w temacie Odejścia; nasz spór - co prawda sztucznie, ale wygasł.
Ja Ciebie szanuję, cieszę się, że nie będziesz już z siebie robił ofiary. To nie zawsze jest sympatyczne; a kibicowi Lechii jakoś w ogóle nie przystoi.
Pozdrawiam
kicek
Ja też do Ciebie nic nie mam i ciesze się że nie będziemy tu sobie nawzajem uprzykrzać życia.
Pozdroofka
Wszyscy jesteście tacy "honorowi"że teraz będziecie mi wypominać każde moje słowo...Spójrz sobie w oczy i powiedz że zawsze postępujesz z honorem,ciekaw jestem rezultatu....Ja postąpie z honorem i poprostu nie będe się tu udzielał jeśli naprawde aż tak bardzo wam wszystkim przeszkadzam...Tylko jestem ciekaw co ja wam zrobiłem???
Nikomu nie przeszkadzasz, może najbardziej sobie. Zastanów się dobrze, co Cię uwiera i nie wywlekaj "flaków" na forum, bo się jeszcze bardziej pognębisz.
Nikt Ci niczego nie wypomina, tylko się z Ciebie śmiejemy. Naucz się i Ty, od razu się lepiej poczujesz. Najlepiej śmiać się z siebie, bo bezpiecznie, szczerze i do rozpuku.
nie na temat
siema ładna prowokacja to jest to co tygrysy lubia najbardziej ?nie wydaje mi sie ;)
pozdro
To ja sprowokowałem, to prawda. Chciałem, żeby kolega wziął sie w garść i nie biadolił nad sobą. A powiedzenie paru przykrych, niekoniecznie prawdziwych rzeczy skutkuje lepiej w tym przypadku niż pisanie głupot w stylu: "nie martw się, jutro wyjdzie dla ciebie słońce".
Tylko w tą kuzynkę jakoś mi się nie chce wierzyć, ale to nie moja sprawa...
Pozdrawiam
kicek