Postanowiłem odpuścić sobie zakładanie postów na temat uszkodzonej bazy filmów i dłuższy czas mi się udawało ale nie mogę patrzeć na to jak ona nie chodzi, od początku roku po wielkich zmianach nie miała ona dnia żeby coś z nią było nie tak, przywrócenie starej bazy było by chyba najrozsądniejszym krokiem ale nie bo to by było przyznanie się do błędu jakim była ta "cudowna modyfikacja" dobra kończę z sarkazmem, tym razem nie działa odnośnik sortowania według, nie da się przestawić z popularności na ilość głosów, ba... właściwie na nic się nie da, nawet okładki filmów się nie ładują.

SCORPION60

Potwierdzam, u mnie to samo. Mam nadzieję, że szybko to naprawią :)

pohel16

Jakim wyznacznikiem czasu na filmwebie jest dla ciebie "szybko"? Gdyż tutaj szybko=wolno/wcale, wiem, że to przeczy wszelkim prawom fizyki, ale tu czasoprzestrzeń się zakrzywia i czas płynie inaczej:P

WujekChu1ek

hehe racja. Moje pojęcie szybko już dawno minęło a dalej nie działa :D

WujekChu1ek

Lepiej sobie sprawdźcie czy wam filmy nie wylatują z kolekcji, bo u mnie to norma ]:-

ZSGifMan

Akurat nie mam tego problemu, chyba... Zauważyłem może jedno czy dwa zniknięcia oceny, aczkolwiek pewny nie jestem czy je oceniałem...
Jak mi spadnie poniżej 7000 to zacznę się martwić...

WujekChu1ek

Heh, ja kiedyś parę lat temu miałem ponad 12500 ludzi kina dodanych i ocenionych i wtedy kuźwa wprowadzili gamonie te swoje "profesje" i głosowanie na nie, to jak ktoś myślał, że mu się doda do tamtych, to głupi jak but! No i padło na mnie, bo się szybko jorgnąłem, że mi znikają moje oceny i jak było około 12300, to przestałem z tym robić cokolwiek, czy dodawać, oceniać, czy nawet zaglądać tam i nawet zostało na tym poziomie.
Niezła innowacja, co? Jak prawie wszystko tutaj...

ZSGifMan

No niefajnie, też mi się to nie podobało aczkolwiek nie oceniałem jakoś dużo aktorów, ale powinni zostawić jak było, chociażby z tego względu, że ulepszając to, jak masz oznaczonego aktora/reżysera itp itd, to powinieneś dostawać powiadomienia o jego nowym filmie, który jest w planach tudzież który już wyszedł, a nie tylko info o filmach które chcesz zobaczyć....że nikt na to jeszcze nie wpadł to ja nie wiem...ehhh

WujekChu1ek

Najbardziej oczywiste rzeczy są zazwyczaj najtrudniejsze do opanowania, jak chociażby sławetna skrzynka nadawcza wiadomości prywatnych... Wszędzie jest gdzie tylko sięgam wzrokiem, ale nie na FW! Co zrobisz...? Taka jakość :\

ZSGifMan

Zaczynam się zastanawiać czy ktoś z prowadzących stronę to w ogóle czyta bo baza nadal nie działa ale jest coś co działa doskonale i nie zmiennie... REKLAMY !!! One działają idealnie i nigdy się nie psują...

SCORPION60

A po co to mają w ogóle czytać ?
Skoro główna i najważniejsza funkcja portalu - REKLAMY - działa, to nie mają się czym przejmować :P

Montago

No i się bardzo pomyliłeś szanowny kolego, bo u mnie REKLAMY też są popsute i "niestety" NIE DZIAŁAJĄ ;D

ZSGifMan

To już przesada!:P

WujekChu1ek

Zgadzam się ;p
Co jak co, ale przynajmniej ta komercja mogłaby mi się poprawnie wyświetlać, a ja tymczasem same szare puste strony (tło) widzę... ;D

ZSGifMan

Jak będziesz miał szarego łebka to będziesz mógł to w opcjach wyłączyć.

WujekChu1ek

Po pierwsze primo - to na bank nie dane mi będzie żyć tak długo ;) a dwa, tzn. drugie primo - to już mam wyłączone, więc po co jakiś szaro bury łeb...?
;p

ZSGifMan

Ci z łebkami tylko mogą wyłączać reklamy ponoć...

WujekChu1ek

Ci z łebkami nie od parady ;) mogą wyłączyć wszystkie reklamy w internetach, reszta jak im właśnie tamci pierwsi powiedzą jak to się robi ;p

ZSGifMan

Wcześniej nie było takiej opcji, wprowadzili ją od niedawna,

WujekChu1ek

Co Ty gadasz? Adblock jest od 2006 roku ;)

P.S.
To nie było na serio :)
Wiem, że coś takiego "niby" wprowadzili, ale co mnie to...

WujekChu1ek

Wyświetlanie reklam można wyłączyć, ale pierdyliard skryptów szpiegowskich dalej się - podobno - ładuje. Ja nie wiem, bo tego nawet kijem nie tykałem. Jeszcze mnie nie pokopało, żeby zezwalać na skrypty (poza tymi niezbędnymi do działania strony) w serwisie napisanym przez partaczy, którzy najwyraźniej nawet z załatwianiem potrzeb fizjologicznych sobie nie radzą bez pomocy osób o wyższym IQ.

SCORPION60

Ostatnią rzeczą jakiej się tu spodziewałam było popsucie dobrej bazy filmów i zastąpienie jej czymś bazopodobnym. Cóż, mało mam wyobraźni. Trzeba się cieszyć tym co jest bo z tego co widać może być tylko gorzej.

Brumhilda

Koleżanko starałem się uczyć nią cieszyć ale nie dam rady bez zdenerwowania się średnio co drugi dzień bo od jej wymiany nie było dnia żebym jakiegoś błędu w niej nie znalazł a teraz dodatkowo nawet suwaki nie chodzą :( jeszcze nikt nie ma zamiaru tego naprawić olewając posty użytkowników....

SCORPION60

A mi w bazie filmów czy seriali zdecydowanie brakuje tego paska, który pozwalał na przesuwanie/znajdowanie ostatniej strony bazy i służył w orientacji ile tych stron jest. To zdecydowanie ułatwiało zadanie dla dodających materiały...