Wielki apel do twórców portalu, weźcie się wreszcie za weryfikację nicków. Poco jest ta cała cenzura słowna, nawet na słowo k.u.t.a.s.e.k (sic!), skoro możnma założyć konto z frazą z waszej bazy niedozwolonych, ale już zgłosić nie da rady, chyba że się przerobi ?
Przecież to jest śmieszne. Zróbcie coś z tym
Kolejny temat z cyklu ALE JA KCE I JUŻ!!!
Tak najprościej ale jakie widzisz rozwiązanie? Zatrudnienie ludzi do sprawdzania każdego nowego konta czy przypadkiem nie jest zbyt podobne do jakiegoś już istniejącego spośród kilku milionów?
Ktos cię trolluje a ty się dajesz robić jak dziecko i go karmisz. Jeszcze udajesz że tak akurat przyszło ci do głowy że można podyskutować na temat zakładania kont z frazą z bazy niedozwolonych słów xDD hahaha
BTW. Nie na słowo "k.u.t.a.s.e.k" tylko samo "k.u.t.a.s." a zdrobnienie siłą rzeczy. Musisz być strasznie nowy w internetach co?
Widzę, że jesteś podejrzanie dobrze zorientowany w temacie. Poza tym pojawiasz się często koło mnie. Pozostawiam bez komentarza i nie licz na dłuższą pogawędkę
Temat rzuca się w oczy, twój płacz też jest dość głośny, więc nie trzeba tu być einsteinem.
O tym, że pojawiam się często koło kogoś to już mi dosłownie pisze tutaj trzecia osoba. Jacy tutejsi użytkownicy muszą być mali i zakompleksieni, że produkując po kilkadziesiąt postów dziennie są przekonani, że parę odpowiedzi od jednego usera to wyraz zainteresowania ich osobą xD No ręce opadają żeby to jeszcze były jakieś ciekawe, intgrygujące rzeczy a nie miałki, bezosobowy spam xD
Oczywiście również pozostawiam to bez komentarza i nie licz na dłuższą pogawędkę, Ą, Ę, bułkę przez bibułkę
Swoją drogą nie trzeba być również Einsteinem w kwestii, że raczej nie obchodzi cię kinematografia, tylko życie innych użytkowników na portalu. Nie nudzi ci się czasami?
skąd pomysł że interesuje mnie życie innych użytkowników? chyba co najwyżej ich tutejsza aktywność. A i to nie za specjalnie mówimy przecież o dwóch postach do tego prostych wyjaśnieniach sprawy której ja nie poruszałem
coś ci się musiało pomieszać
Nie widzę by coś się zmieniło zaprzeczając mojej powyższej analizie tej prostej wymiany zdań, także chyba jednak. Nie wiem co miałoby tu zmienić puste zaprzeczanie, nieistotne ilu koleżków to powtórzy.
To, że akurat założyłem taki temat wynika z tego, że chciałem go zgłosić, a bez przeróbki nie mogę. Nie zdawałem sobie z tego sprawy do tej pory. Chodzi mi tylko o paradoks, jak dla mnie, że można założyć taki nick, ale nie można tego napisać z racji cenzury. I tyle. Zwróciłem tylko uwagę na problem. Nie widzę więc gdezie się ośmieszyłem, przecież nike wylewam swoich żalów.
Ale człowieku...czy Ty ku*wa nie rozumiesz że o to im chodzi?
Jesteś najłatwiejszym celem i tak łatwo nie zrezygnują.
Ale czy dalej nie rozumiesz, że ja tego tematu nie założyłem z powodów osobistych ? Nie wierzysz ?
Założyłem go ku przestrodze
"Ale czy dalej nie rozumiesz, że ja tego tematu nie założyłem z powodów osobistych ? Nie wierzysz ?
Założyłem go ku przestrodze"
Tak, tak, akurat ci przyszła ochota na przestrogi jak cię jakiś troll wziął na cel i robi jak dziecko. Nie wiem z kogo próbujesz robić idiotę ale wychodzi że z siebie
jak ci takie fantazje poprawiają samopoczucie to nie widzę przeciwskazań. Ja sobie np. czasami wyobrażam że latam albo jestem nieśmiertelny ty możesz sobie wyobrażać że cię śledzę.
Chemas sam zaczepiasz zakladajac temat skierowany do multikont a teraz placzesz? Weź się ogarnij, masz prawie 50lat a zachowujesz się jak gowniarz, ktoremu zabrano zabawke.