Nie wiem dokładnie jak przebiega proces dodawania przez Was filmów do bazy i zdaję sobie sprawę, że być moze wcale nie jest to takie proste ale... no właśnie wydaje mi się, że przed dodaniem danego filmu wypadałoby sprawdzić czy przypadkiem nie jest on już w bazie, prawda? Piszę o tym dlatego, że ostatnio bardzo wiele razy spotkałam się z tym, że jeden film jest dodany dwa razy i to często w dłuższym odstępie czasowym, co oznacza, że można było tego uniknąć. raz nawet zdarzyło sie tak, ze dodany przez mnie film był juz jakiś czas w bazie (kilka dni) potem nagle zniknął z mojej strony i pojawił się u innej osoby jak dopiero co przez nią dodany. Wiem, ze często filmweb szwankuje i różne cuda się tu zdarzają wiec czasami winny jest po prostu system, na to nic nie poradzimy. Ale uprzejmie prosze o większą uwagę podczas dodawania filmów. To co przed chwilą zobaczyłam to już jest naprawdę przesada film "Słoneczna aleja" jest dodany aż trzy razy!!!

użytkownik usunięty
gonia

nie trzy a cztery
razy......poza tym jest więcej filmów dodanych po kilka razy...może teraz coś sie zmieni....

gonia

Przeczytalam
Zdziwila mnie ta wiadomosc.
Nie sprawdzalam u siebie,majac absolutne zaufanie do Filmwebu, no coz, moze jednak czasem dobrze jest sprawdzac, co sie dzieje.
Mozna w ten sposob pomoc Filmwebowi.
Ja zwrocilam uwage,ze punktacja czesto leci jak chce,
Nie zalezy mi na punktach,ale jak juz sa ,dobrze zeby gwoli scislosci byl porzadek.
Pozdrawiam Nike

Nike_2

Leci jak chce
Często leci punktacja jak chce, bo po prostu szczegółowych wytycznych co do punktowania nie ma i w sumie niestety czasem zależy to od weryfikującego i jego aktualnego nastroju. Na różne rzeczy sprawdzający patrzą mniej lub bardziej krtycznie i różnie je oceniają, jednak chyba w miarę wszystko pozostaje w pewnych granicach spójności. No i ważne, że opiera się to na wzajemnym zaufaniu ;) A co do powielania się tytułów, to czasem wynika to z gapiostwa weryfikującego, a czasem po prostu nawala wyszukiwarka i wtedy już niewiele można zdziałać. Najlepiej w takim wypadku napisać do Redakcji i przedstawić problem.

Thonny

Dzieki
Dzieki za informacje,,nie mam jakis wielkich zastrzezen,a punktacje traktuje zupelnie na luzie.
Nawet sie zastanawialam ,czy moge komus zaoferowac moje skromne punkty, gdyby do czegos bylyby mu potrzebne.
Punktacja to dodatkaowa jzabawa,ktora umila nam ten wspanialy Filweb.
Takie jest moje zdanie.
Pozdr.Nike

gonia

Co do znikania
Co do znikania tytułu filmu ze swojej strony gdzie są tytuły filmów i ludzi kina współtworzonych stron, to mi tez się zdarzyło, ze tytuł filmu poprostu sobie zniknął, tylko ze to jest na tyle dziwne, ze to co dodałam do tego filmu, to streszczenie, poza tym widnieje ono cały czas na stronie tego filmu, a na mojej stronie ani śladu zaszczytów. Dziwy i jeszcze raz dziwy na tym filmwebie!

gonia

Szkoda Twoich
łapek na klikanie,oni spią...a może im się znudziła ta praca..czy wobec tego powinni to robić na siłe ale byle jak???