Jestem na tym forum po raz pierwszy, nie wiem, nie znam się, ale może mi ktoś wyjaśni, o co chodzi? Wróciłam z Pragi, gdzie obejrzałam pięć nowych filmów. Chciałam je tu ocenić, a okazuje się, że ich w ogóle jeszcze nie ma.
Więc dodam, projektuję wspaniałomyślnie. Wrzucam pierwszy tytuł. Próbuję drugi - i tu dostaję komunikat "Dzienny limit dodawania został przekroczony. Proszę poczekaj, aż Twoje kontrybucje zostaną zweryfikowane lub nastanie nowy dzień."
To żart jakiś???
Nie mogę pięciu dodać od razu, gdy mam jeszcze wolny dzień???
Przestaję się dziwić, że tych filmów tu nie ma... to absurd jakiś!
Można maksymalnie jeden tytuł dziennie dodać. Dzienne limity - https://www.filmweb.pl/contrib/status
Dzięki za odpowiedź. Niemniej jednak nie bardzo kumam sens takiej dyspozycji? Przecież mogłam wrzucić wszystkie pięć i mieć to z głowy, a nie zapisywać sobie w kajeciku: w środę dodać ten, a w piątej ten :) :) :) Pomijam fakt, że teraz to mam to już w...
Też nie rozumiem, i też czekam na film, który obejrzałem już parę miesięcy temu, no ale jego kolej jeszcze nie nadeszła ;) Dlatego już tutaj nie dodaję
:) Przerzucam się na konkurencyjny portal, tam nie ma dziennego limitu ale jest dużo skromniejsza baza, trzeba przyznać.
No właśnie zaczynam się w tym orientować, jak czytam wypowiedzi na forum :D Spadam, bo życia nie wygrałam na loterii :D