Hej,

od dawien dawna miałem konto na FilmWeb-ie, prowadziłem nawet mini bloga, ale niestety
praca i życie sprawiło, że nie miałem czasu, żeby logować się na konto. Po pewnym czasie
chciałem się zalogować, ale niestety zapomniałem hasła. Postanowiłem skorzystać z
funkcji przypomnienia. Niestety nie przewidziałem tego, że zakładając konto 100 lat temu
podałem maila, który już nie istnieje. Więc system próbuje wysłać hasło na nieistniejący
adres e-mail i tym samym blokuje moje film-webowe konto. Pisałem do redakcji z prośbą
o pomoc, ale niestety bezskutecznie. Czy ktoś z moderatorów ma pomysł, jak mogę
odzyskać konto, na którym bardzo mi zależy?

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

PS. Moje stare konto to McGoo

McGoo84

Hej, z tym raczej nic nie zrobisz. Był kiedyś na forum podobny temat. Zawsze wszelkie sprawy z np. usuwaniem konta, zagubionym hasłem należy załatwiać poprzez maila podanego przy rejestracji. Więc jeśli nie masz ani starego adresu mail, ani nie znasz dawnego hasła, to raczej ci redakcja nie pomoże w odzyskaniu konta.... Niestety myślę, że po takich brakach (hasło, mail), możesz być niewiarygodny... Ale możesz próbować poprzez przypominanie się w tym temacie, pisać do Kristofa...

bs85

Problem w tym, że nie mam 10 punktów, tym samym nie mogę wysłać prywatnej wiadomości do Kristofa. Jeśli chodzi o konto, to mogę udowodnić, że jest moje, tylko przez to, że na blogu są wpisy i odnośniki na moją stronę, do której mam domenę, która należy do mnie od x czasu. Może można po IP poznać usera, albo mogę podać dane z konta, które są niewidoczne z zewnątrz. Jakoś da się chyba to konto odzyskać? Musi być jakiś sposób. Chociaż może ktoś władny mógłby przywrócić pierwotne hasło, bo udało mi się je znaleźć, wtedy mógłbym się zalogować i zmienić tego e-maila.

McGoo84

Jeśli chcesz pisać Kristofowi, to zostaw komenta. Ale i tak nie zawsze to skutkuje...
Nie wiem czy ci pomogą, życzę powodzenia.

McGoo84

Witam.
Widzę, że nikt ci nie pomógł bo dalej masz aktywność z 2010r. Mam tą samą sytuację. Mam 2gie konto, pisałem kilka razy do administracji o pomoc i zero odzewu. Adres na który się zarejestrowałem na filmwebie nie istnieje, domena od lat jest już własnością kogoś innego. Kliknełem nieopatrznie przypomnij hasło i wisi to już tak kilka lat. Hasło też już pamiętam. Co z tego, jak nie da się go wpisać.

Gdzie mogę znaleść pomoc ? Szkoda mi konta które mam kilkanaście lat.

McGoo84

Skoro usunąłeś tego maila, to załóż go teraz ponownie, dokładnie takiego samego i odzyskaj hasło (O ile ktoś już tej nazwy nie przejął).