Drodzy adminowie Filmweba, czy możecie wrócić do starego wyglądu filmweba..? Zmiana podyktowana przybliżeniem się wyglądem do Facebooka jest gigantycznym błędem. Dotychczasowa wersja była przejrzysta, czytelna, szybka i łatwa w obsłudze. To co powstało teraz gwarantuje wam odpływ czytelników.

kowal30101992

Nie, była nieco staromodna, ale była skuteczna (pomija już przyzwyczajenia). Wszędzie dało się dość szybko dotrzeć i odnaleźć to, co chcemy. Teraz użyteczność zastąpił makijaż.

kowal30101992

Zmiany, które miały tu miejsce w ciągu ostatnich kilku lat przyjmowałem spokojnie, ale teraz to jest jednak przeginka. Jest to bardzo nieczytelne. Nie ma (albo nie widzę) rubryki "w telewizji" dzięki czemu udawało się nie przeoczyć filmów. Zróbcie coś, najlepiej wycofajcie się z tego.

użytkownik usunięty
kowal30101992

Zgadzam się całkowicie. Beznadziejnie to wygląda. Im chyba chodzi o to, żeby poszerzyć filmweba na inne kraje, gdzieś ponoć można dodawać anglojęzyczne nazwy postaci...

kowal30101992

A mi się podoba dodali wiele funkcji o które tu prosiłem wiele razy. Więc się cieszę, ale wolał bym jedynie mniejsze ikony.