No i stało się. Wczoraj miałem ocenione ponad 1500 filmów dzisiaj mam już tylko 1473. Nie istnieje żaden support, więc ich nie odzyskam. Dziękuję wspaniałej redakcji i moderatorom, którzy tylko liczą pieniądze i mają w dupie swoich użytkowników. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
kosa480

Jak to możliwe?

kosa480

Właśnie to mnie tu najbardziej przeraża.
Na całe szczęście mam jeszcze oceny na imdb.

morgoth_1973

Co jest takiego PRZERAŻAJĄCEGO w fakcie, że znikają pojedyncze oceny? ;) Zwykły systemowy błąd...

enchant

Pięćdziesiąt ocean to dla niektórych cały rok, więc nie są to "pojedyncze oceany", przecież nie jest dramatem jeśli przepadnie ich tylko kilka.

kosa480

*oceny

kosa480

Pojedyncze czy nawet 100 ocen - nadal nie rozumiem, co w tym przerażającego? :D Czasem znajduję filmy, które na bank już oceniałam (a mam ich ponad 3 tys.) i okazuje się, że oceny wcięło ale szczerze mówiąc nie przejmuję się tym, dopóki skleroza i demencja starcza mnie nie dopada ;) Gdyby chociaż płacili za każdy obejrzany i oceniony film... :P

enchant

Gratuluje pamięci. Ja nie pamiętam przynajmniej 1/3 filmów, które widziałem, a dzięki ocenom sprawdzając reżysera, scenarzystę, aktora wiem czy filmy z jego udziałem mi się podobają, czy też nie. Jasne mógłbym prowadzić kajet jak Jerzy Płażewski, ale zaufałem filmwebowi.

enchant

Chcesz powiedzieć że w każdej chwili możesz wziąć kartkę i spisać wszystkie filmy jakie widziałaś? (3 tys.)
Dla mnie to jest najważniejsze, po to zakładałem tu konto. Juz nie chodzi o same oceny tylko o listę filmów obejrzanych.

morgoth_1973

Nie widzę potrzeby spisywania ich tak od ręki, skoro patrząc na tytuł filmu, obsadę czy reżysera wiem, czy go widziałam czy nie i jakie na mnie zrobił wrażenie. Poza tym szkoda czasu, bo sporo by to trwało - sam fakt, że będąc na filmwebie co jakiś czas trafiam na film, który widziałam a nie kojarzyłam go np. po tytule. Oceniając odhaczam obejrzany, żeby np. już na niego nie trafiać w rekomendacjach czy programie tv, poza tym filmweb służy mi też do poszerzania wiedzy o filmach i ludziach, którzy brali udział w ich tworzeniu. Obejrzałam więcej filmów, ale nie wszystkie oceniłam, bo nie chce mi się siedzieć na filmwebie i ich szukać by kliknąć ocenę - szkoda mi czasu, wolę coś obejrzeć :D
Jak filmweb splajtuje, zakończy działalność (czego im oczywiście nie życzę) i oceny szlag trafi to świat się nie zawali, jak za jakieś 40-50 lat dopadnie mnie skleroza to też nic się nie stanie - ważne, co pamiętam dziś :)

kosa480

Dlatego ostatnimi czasy nie patrzę już nawet na licznik ocen.