Eksport danych do IMDB

użytkownik usunięty

Witam,
chciałem dać im szansę, naprawdę chciałem. Wyłączyłem adblocka na jakiś czas i próbowałem z tym żyć. Ale ilość i umiejscowienie reklam przyprawia o ból głowy. Czara goryczy się wylała jak zaczęły mi wyskakiwać reklamy na środku ekranu, śmiechłem bo niby czym to się różni od tego wyskakującego paska, który prosi o wyłączenie adblocka. Żenada.

W związku z tym, czy istnieje jakikolwiek sposób na eksport ocen z filmweb do imdb? Nawet części, bo nie chce mi się przepisywać ok. 1900 ocen ręcznie ale ostatecznie jak kiedyś będzie mi się bardzo nudziło to tak zrobię. Próbowałem imdb sync ale wywala błąd przy próbie importu ocen.

Dodaj mnie do znajomych to Ci powiem na ucho.

użytkownik usunięty
NORDBERG

Pssst..już..

NORDBERG

Ja też poproszę

stefan1214

Eksportować nie umiem, chciałem tylko powiedzieć to co Marac "Oczywiście wiesz, że blokery już sobie od dawna radzą z tym upośledzonym antyblokerem? Wystarczy dodać do UBo / AB+ zestaw filtrów "AAK-Cont Filter" (do wyguglania)"; ale mniej oficjalnie. ;D

Oczywiście wiesz, że blokery już sobie od dawna radzą z tym upośledzonym antyblokerem? Wystarczy dodać do UBo / AB+ zestaw filtrów "AAK-Cont Filter" (do wyguglania).

Marac

Cii, wielki brat patrzy; trzeba działać w konspiracji. ;D

NORDBERG

Jeśli chodzi Ci o to, że jak się dowiedzą, to poprawią antyblokera, to byłbym spokojny. Jak już twórcy filtrów wzięli FW na warsztat, to update jest kwestią godzin. Zresztą oni chyba nie są aż tak upośledzeni, żeby nie załapać, że ich gówno przestało śmierdzieć. Przecież mają na pewno testowe przeglądarki z blokerami, które były im potrzebne chociażby przy pisaniu tego barachła. Więc doskonale wiedzą, że jest już pozamiatane.