Teraz pod każdym filmem lub też osobą, która znajduje się w pierwszej 100 czy to filmów czy aktorów, jest podana jej (jego) pozycja, czy wskoczył, spadł, czy pozostaje bez zmian. Podoba mi się takie coś, można na bieżąco obserwować listę a także (nawet niechcący) zobaczyć jakie filmy lubią najbardziej członkowie Filwebu, jaki film stracił na popularności, a który zyskał. Fajnie to wymyśleliście ;)

Fanatyk

bałagan wizualny

Ksy

W oknie widać głównie przyciski. Brak przejrzystości informacji jest szczególnie odczuwalny podczas weryfikacji.

Dwukwiat

Poprzedni Top 100 był prosty i dlatego dobry. Obecny wygląd nie przypadł mi do gustu. Zbyt bardzo przypomina listę przebojów (nowość na liście, spadek, ilość dni, strzałki w górę lub w dół itd.) a nie ranking najlepszych filmów. No i źle to wszystko jest rozmieszczone na stronach poszczególnych filmów. Jestem na nie.

La_Pier

Popieram. Obecna lista top coś tam wygląda jak lista przebojów z popkornu czy brawo. Całkowitym niewypałem jak dla mnie jest przeniesienie okienka do głosowanie na osoby i filmy z dołu do góry. Uważam, że zamiast zajmować się takimi niepotrzebnymi duperelami :P powinno sie przyłożyć do pracy nad usprawnieniem wyszukiwarki, zrobienie porządku z 0,5 punkta czy skończenie pracy nad nową skórą zapowiadaną od roku.

Nariel_ArYarrel

A ja uważam, że teraz jest lepiej. Pomysł ze średnią ważoną jest wielkim plusem. Pokazywanie dynamiki zmian też uważam za plus.

torne

Dlaczego dano to wszystko pod tytuł filmu?? To wygląda bardzo nieestetycznie - powinno pozostać w tym miejscu, w którym było!!