Myślicie, że jakby taki powstal to też odniósłby taki sukces jak ,,The Social Network" o Zuckerbergu i zdobyłby dużo prestiżowych nagród?

Zapraszam do dyskusji :)

Ps prosze o nie kasowanie tematu jak dwoch moich poprzednich, dziękuje :)

mania19

Mnóstwo, masa nagród!
Prestiżowe tytuły na najświatlejszych festiwalach!
Box office i ogólnie wpływy, to bicie rekordów na skalę dotąd niespotykaną!
Kolejki do kin, bójki i grabieże płyt DVD/BD!
Histeria w trakcie emisji w płatnych TV, przeciążone serwery VOD!
Pirackie streamy zaatakowane przez trolli z Pakistanu i Mozambiku, chcących oglądać ten film!

No słowem: drugi "Forest Gump"!

;p :D :))

mania19

Przecież już nakręcono:
https://www.youtube.com/watch?v=cYplvwBvGA4

mania19

Jest też film dokumentalny z unikalnymi ujęciami z siedziby FW:
https://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A
W 1:41 widać nawet głównego programistę prowadzonego przez Gortycha:
https://youtu.be/iszwuX1AK6A?t=1m40s

Marac

Hahahaha
Tylko tego programiste strasznie krótko było widać.

mania19

No ale to przecież tylko zwiastun. Jestem pewny, że w filmie poświęcono mu dużo więcej miejsca (i bananów). W końcu to bardzo ważna osoba na tym portalu. Bez niego Filmweb nie byłby tu, gdzie teraz jest. ;->>>

użytkownik usunięty
Marac

Czołem

,,Twoje żądanie zostało odrzucone. Upewnij się, że jesteś zalogowany, twoje konto jest potwierdzone i twoja przeglądarka akceptuje pliki cookies.''

Wiesz może jak sobie z tym poradzić?

https://forum.fdb.pl/temat/40991-nie-da-sie-zarejestrowac-i-zalogowac-na-kompute rze

Tylko, że Grzegorz pisze, że naprawił... Na wszelki wypadek spróbuj spoza forum. Jakby dalej była dupa, to pisz tu, zapytam w Twoim imieniu.

użytkownik usunięty
Marac

Nie naprawił, ale faktycznie ze strony głównej działa. Oby FDB się rozrosło to jak już przeniosę tam wszystkie oceny to narżnę Gortychowi ze 150 stron spamu na portal_filmweb.

Hehehe... Mam lepszy pomysł - dodawanie kontr z błędami, tak żeby werzy mieli zajęcie, ale baza się nie powiększała. A kolejeczki rosły... Tu go zaboli, bo baza to jego jedyny aktyw... Co tam forum...

użytkownik usunięty
Marac

Eksport ocen tez niezbyt dobrze dziala, bo przenioslo mi jakos 1/8 ocen i to tego ocenilo film ,,To przychodzi po zmroku'', którego jeszcze nie zobaczyłem. Cóż przeniosę ręcznie.

Zła ocena to pewnie ten błąd, co Kate zamieniło ocenę na "American Pie". Dlaczego nie przeniosło ocen to nie wiem - raczej inni chwalą... Tylko jeden post widziałem, że komuś się zawiesił podczas przenoszenia kilku tysi ocen.

Marac

Bo on przenosi z imdb może dlatego.

użytkownik usunięty
Marac

Zauważyłem, że nie ocenilo m ifilmu ,,To'' z 2017. Może skrypt wyłapal tylko słowo.

Możliwe, ale sprawdź najpierw tu na profilu, czy nie masz właśnie tu podmienionego przez FW.

użytkownik usunięty
Marac

Sprawdziłem, nie mam. Dobra ręcznie przeniosę, nie mam wiele ocen.

A wiesz, że na FW były czasy jak nie dało się tego znaleźć?!
Tego mam na myśli "to", bo wywalało komunikat, że fraza za krótka! To były czasy szukania filmu "Thing" i tytuły robocze były na VHSie "Coś", "Rzecz", albo właśnie "To" i jak ktoś był nie znał tytułu oryginału, albo nie wiedział, żeby szukać jednak "coś", "rzecz" i/lub po aktorach, tu K.Russell, to guzik z pętelką znalazł!
;)

Taka ciekawostka.

użytkownik usunięty
ZSGifMan

Wiem, bo szukajac filmu na stronce do pobierania także nie mogłem go znaleźć.

A jak film był "The coś tam", to trzeba było wiedzieć o tym i pisać w wyszukiwarkę: "coś tam, The"!
To były dopiero trudne czasy i uczyły zaradności i myślenia, nie to co teraz, kiedy wpisuję na chama "rusel" i znajduje bez mruknięcia obydwóch!

Marac

Marac to nie jest dobry pomysł

mania19

Zależy co się chce osiągnąć.

Marac

Nie lubisz werów, że chcialbyś im taką robote dac?

mania19

Do werów nic nie mam (z pewnymi wyjątkami), ale nie rozumiem, jak mogą dalej to ciągnąć w tak niepięknych okolicznościach przyrody.
Tylko, że oni za odrzuty też dostają punkty - więc co za problem. Będą sobie werować, kolejeczki będą rosły, Gortych będzie liczył kasiorkę i wszystko będzie prawie po staremu. ;->

Marac

No to ładnych punktów by nakosili za odrzuty hehe.

O tych kolejkach to nic nie mów bo to w kij demotywujące. :)

mania19

ateista?

Marac

ateista?

Marac

Jestem ciekawy kto jest ateistą a kto wierzącym.

Moto_Maniak

Ale pomyliły Ci się działy forum.

Marac

http://www.filmweb.pl/forum/inne/Atei%C5%9Bci+tego+portalu.,2998854
Napisz tu, jak tak nie lubisz naruszać regulaminu. Gortych naruszył nasze prawa, a ty przejmujesz się takimi pierdołami? Trochę mnie to dziwi, ale ok..

Moto_Maniak

W sumie racja... Na Inne nie pisuję.
Ja jestem ateistą.

Taka podpowiedź: wszystko rób tylko i wyłącznie z głównej fdb!
Marac dobrze Ci mówi, dodatkowo sam odnalazłem bugi wyszukiwania, przeglądania itp. Wszystko niestety zaczynamy tam tylko z głównej, taki mały mankament.

mania19

Jeśli byłby to koncert życzeń to bardzo bym chciał, żeby zbanowali tego nudziarza, który ciągle jęczy i narzeka na filmweb a nadal tutaj przesiaduje i znęca się nad innymi userami swoimi wpisami.