Filmweb konto premium

użytkownik usunięty

cześć

Może na filmwebie zostanie dodana opcja premium za 10 zł z VAtem ?
Aby uzyskać jakieś nowe funkcje lub coś ?
Wtedy było by wiadomo kto kocha kino a kto nie ,

Dlaczego za 10 zł? Prawdziwy miłośnik kina da dużo więcej :)

użytkownik usunięty
Lejzorek

Co o tym sądzisz ?

To co napisałem w usuniętych komentarzach. Jeśli zapłacisz za wszystkich użytkowników, to uznam to za beznadziejny pomysł, ale bez konsekwencji dla dostępności do portalu.

użytkownik usunięty
Lejzorek

Czy 10 zł to naprawdę tak dużo ?

Mówiłem Ci, płać sobie ile chcesz i za co chcesz, ale nie wciągaj w swoje dziwaczne pomysły innych użytkowników.

użytkownik usunięty
Lejzorek

Jak sobie chcesz

Dlaczego zakładasz istnienie zależności pomiędzy grubością portfela a miłością do kina? :)

użytkownik usunięty
magmos

Więc jak nie wykupię pakietu, to znaczy, że nie kocham kina?;(

Kierując się pokrętną logiką sully_avatara, wychodzi na to, że tak :(

użytkownik usunięty
magmos

Mogłeś po prostu napisać że ci się pomysł nie podoba bo trzeba płacić i ciebie na przykład nie stać ..

Po pierwsze: mogłaś. Po drugie: to czy mnie stać czy nie, nie ma nic do rzeczy, gdyż chodzi jedynie o bzdurne założenie, które poczyniłeś (płacisz=kochasz kino, nie płacisz=nie kochasz;)

Póki co nie ma takiej opcji i szczerze wątpię że takie coś wprowadzą. Myślę jednak,że powinna być gdzieś taka opcja,że sam możesz wpłacić (ile chcesz) na konto redakcji czy samego filmwebu.

użytkownik usunięty
RAC_79

Wreszcie normalna odpowiedz .

Nie ma problemu.

RAC_79

Heh, myślę że i bez takich akcji redakcja sobie da radę, uwierz mi ;)

Tak czy inaczej, ja bym głosował za jednorazową opłatą (np 1 zł czy tam SMS aktywacyjny) dla nowych kont albo chociaż dla nowych osób chcących mieć dostęp do forum. Serwis pozbyłby się trolli zakładających po kilkadziesiąt kont służących do niewłaściwych celów.

patkot28

Ja luźno zasugerowałem,że jeżeli ktoś chce i czuję taką potrzebę to może sobie wpłacić.Nic na przymus.

To akurat dobre rozwiązanie i wam samym ułatwiłoby prace. Pomysł swego czasu przewracał się na forum,ale nic z tego nie wyszło.
Czy może zastanawiacie się nad tym rozwiązaniem ?

użytkownik usunięty
patkot28

Dobry pomysł z tą aktywacją .. nadało by się

Dam ci alternatywę.
Możesz wpłacić tą kwotę na moje konto i wtedy będzie wiadomo że kochasz kino, zapewniam cie. :D
Druga alternatywą jest to że możesz zacząć dodawać materiały, co będzie jeszcze lepszym dowodem że coś chcesz zrobić i nie siedzisz na dupie.