Chwalicie się, cieszycie, że serwis ma już 20 lat, a wszystko tu działa jakby dopiero co jakiś amator go stworzył.
Wszystkich problemów i tak nie wymienię, ale chociaż kilka...
1. Znikające lub niezapisujące się oceny.
2. Zatrudnijcie nowych weryfikatorów. Z tego co wiem ci co są, robią to za darmo. Trzepiecie grubą kasę z promocji filmów, zasypujecie użytkowników reklamami. Może by tak zatrudnić na jakiś czas weryfikatorów, płacić im za pracę, bo kolejki kontrybucji to jakiś ponury żart... Dodaję materiały od dawna, z przerwami, bo po jakimś czasie nudzi mnie czekanie. A takie kolejki tylko odstraszają tych, którzy chcieliby coś tu podziałać.
3. FAQ dodawania materiałów jest do poprawki! Jest nieczytelny, nieaktualny i nieuporządkowany. Wszystko jest w innym miejscu, a nikomu nie chce się szukać czy może gdzieś na którymś blogu czy w komentarzu nie ma jakiejś poprawki czy informacji...
4. Wyszukiwarka filmów/seriali/gier. Nie działa za dobrze. Kiedyś na dole wyszukiwarki był pasek, który można było przesunąć tak, żeby dotrzeć do ostatniej strony, czy jakiejś konkretnej. Filmów na stronę wyświetlało 10, tak jak teraz. Jednak wtedy było 60000 stron około, teraz jak się wyszukuje strony np 1000 i wyżej to wciąż pokazuje te same filmy z bazy. Słabo, to pomagało dodawać materiały, odcinki itp.
5. Dajcie w końcu, bo ludzie od lat proszą o możliwość filtrowania filmów w zakładce "chcę obejrzeć".
6. Blog... Dajcie możliwość przesuwania tematów na blogu w górę i w dół. Większość ludzi zaniechała prowadzenia blogów na fb. Ja mam parę pomysłów, które chciałbym zrealizować, ale chcę mieć przy tym możliwość uporządkowania kolejności...
7. Czasami podczas dodawania materiałów, te się nie zapisują. Ot tak bez powodu. "W razie problemów prosimy to zgłosić", ale nie jest powiedziane gdzie i jak zgłosić...
8. Dajcie użytkownikom możliwość skasowania własnego tematu na forum....
9. Dajcie w końcu możliwość zmiany nicku...
No... To tak z grubsza... Chociaż jestem pewien, że inni użytkownicy rozszerzą tę listę....
Filmweb nie daje mi edytować posta, więc wrzucam 2 kolejne podpunkty tutaj:
10. Kiedy w końcu dacie użytkownikom możliwość dodawania programów tv? Ponad rok temu usłyszałem, że "niebawem" będzie to udostępnione i co?
11. Skoro dodajemy już programy tv, gry... To czemu nadal nie dodajemy filmów typu "Special"? Mam na myśli np występy komików nagrane i wydane na DVD, albo koncerty wydane na DVD? Takie koncerty często mają dokumentalny wstęp, zakończenie, coś typu "behind the scenes".
Przede wszystkim poprawienie filtrowania, zapisywanie wiadomości WYSŁANYCH na poczcie i CZYTANIE PRÓŚB OD UŻYTKOWNIKÓW!
To słabsze ale też okej.
http://www.filmweb.pl/news/Box+Office+USA%3A+%22Czarna+Pantera%22+pokona%C5%82a+ graczy+i+chrze%C5%9Bcijan-127491
Ja tam niczego nie potrzebuję...nie licząc AMIGI w grach! Pamiętajcie rednacze (wy już wiecie którzy, kweh!), że będę was dręczyć metodą Andy'ego Dufresne dopóki nie przystaniecie ma mą prośbę :)
Poza tym gratuluję 20 lat. Na złote jajca złotego Chocobosa, wychodzi na to, że, że na tym pieprzonym FW (siedziałem tu od 2002, choć wcześniej bez konta) przebumelowałem połowę życia internetowego. Tyle przegrać ;)
Drogi użytkowniku
Jak ogólnie wiadomo wasze zdanie jest dla redakcji Filmwebu bardzo ważne, dlatego też dziękujemy za powyższe uwagi. Wszystkie dokładnie przeczytamy i dogłębnie przeanalizujemy z najwyższą starannością. Na pewno weźmiemy sobie do serca wasze propozycje zmian serwisu oraz postaramy się dostosować nasz portal do waszych wymagań. Ludzie tworzący redakcję naszego serwisu to profesjonaliści, którzy w czasie pracy przy tworzeniu tego portalu chętnie słuchają waszych porad i doradzają wam jak rozwiązywać problemy. Nasz zespół skupia specjalistów z różnych dziedzin: polonistów, dziennikarzy, informatyków, grafików i specjalistów od marketingu. Dzięki temu do każdego z zadań podchodzimy w sposób świeży i oryginalny oraz z najwyższą uwagą.
Z poważaniem redakcja Filmwebu.
Nie tylko tobie. Dodałem plakat i chciałem dodać następny, ale już nie można, bo kuźwa błąd. Idź pan do rudej z tym serwisem :/
Nie obraź się Fw, ale taka jest prawda. Czysto humorystycznie
https://zapodaj.net/409632478fb31.jpg.html