W ogóle nie można dodawać czy tylko nie pojawiają się na blogu? Pytam, bo koś miał bloga z filmikami z YT i je wcięło...
Właśnie widziałem że miłośniczce slow-ów wszystkie filmiki zniknęły :(
I teraz blog jest w połowie pusty :P
Ej no właśnie! No przecież mój blog musi mieć filmiki bo jak to mam inaczej zobrazować:'( się tyle naszukałam i tyle mam linków na kolejne notki a tu dupa:-\
No właśnie teraz te wpisy trochę, albo i dużo tracą sensu, bo nie wiadomo do czego się odnoszą...
"Dobra zmiana", postęp, unowocześnienie i wyjście naprzeciw oczekiwaniom użytkowników Cię właśnie "dopadło" :P
Jest jeszcze Filmaster, ale chyba nie ma blogów i Forum, bo nawet jak konto teraz tam założyłem, to ich nadal nie wypatrzyłem.
Za to fajnie plakaty i zwiastuny video się dodaje - dwoma kliknieciami, bez źródeł ;)
http://filmaster.com/kokpit/
Prawdę mówiąc w alternatywie, którą ja znam i jest tam bardzo miło, też nie ma sensownego bloga, bo choć się pracuje w zaawansowanym edytorze i ładnie się formatuje treści, a wrzucić można straszne ilości, to jest problem, bo praktycznie inni użytkownicy nie mogą tego przeglądać i chyba... nic się nie da z tym zrobić, bo mimo chęci zarządzający rozłożył ręce bezradnie. Cóż, do bloga używać... bloga ;p
Niech zwiększą serwerownie, żeby filmiki były na ich serwerze a nie tylko z linka, ale nie za dużo hajsów trzeba wybulić...