Wnoszę o przywrócenie możliwości wstawiania filmów z youtube na blogu.

Wielebny_Jebediah_Crone

W ogóle nie można dodawać czy tylko nie pojawiają się na blogu? Pytam, bo koś miał bloga z filmikami z YT i je wcięło...

WujekChu1ek

nie pojawiają się na blogu

Wielebny_Jebediah_Crone

Dobrze, że mi fotek nie wcięło po raz 3 albo 4 już... ufff

WujekChu1ek

jak ich wkleisz za dużo to ci się nie wyświetlą

Wielebny_Jebediah_Crone

Od paru miesięcy jest spokój, nic się nie dzieje.

WujekChu1ek

U mnie na blogu ta sama sytuacja jest

WujekChu1ek

Właśnie widziałem że miłośniczce slow-ów wszystkie filmiki zniknęły :(
I teraz blog jest w połowie pusty :P

Montago

Marudzi mi o tym, już mam dosyć:P

WujekChu1ek

Łobuz:-P

Montago

Ej no właśnie! No przecież mój blog musi mieć filmiki bo jak to mam inaczej zobrazować:'( się tyle naszukałam i tyle mam linków na kolejne notki a tu dupa:-\

nina2001

No właśnie teraz te wpisy trochę, albo i dużo tracą sensu, bo nie wiadomo do czego się odnoszą...

"Dobra zmiana", postęp, unowocześnienie i wyjście naprzeciw oczekiwaniom użytkowników Cię właśnie "dopadło" :P

Montago

Otóż mój blog traci cały sens:'(:'(:'( muszę znaleźć alternatywę dla youtuba.

nina2001

Żadnych linków nie można wklejać, np. alias adresu z YouTube? Może by zadziałało ?

Montago

Nie mam pojęcia:-P jak znajdę czas to muszę poszukać co by pomogło;-)

nina2001

Prędzej alternatywę dla filmweba ;p

ZSGifMan

No właśnie ta alternatywa, którą znam nie bardzo mi odpowiada:-P wizualnie mi się nie podoba hehe

nina2001

Jest jeszcze Filmaster, ale chyba nie ma blogów i Forum, bo nawet jak konto teraz tam założyłem, to ich nadal nie wypatrzyłem.

Za to fajnie plakaty i zwiastuny video się dodaje - dwoma kliknieciami, bez źródeł ;)
http://filmaster.com/kokpit/

nina2001

Prawdę mówiąc w alternatywie, którą ja znam i jest tam bardzo miło, też nie ma sensownego bloga, bo choć się pracuje w zaawansowanym edytorze i ładnie się formatuje treści, a wrzucić można straszne ilości, to jest problem, bo praktycznie inni użytkownicy nie mogą tego przeglądać i chyba... nic się nie da z tym zrobić, bo mimo chęci zarządzający rozłożył ręce bezradnie. Cóż, do bloga używać... bloga ;p

Montago

Niech zwiększą serwerownie, żeby filmiki były na ich serwerze a nie tylko z linka, ale nie za dużo hajsów trzeba wybulić...

WujekChu1ek

Najlepiej wcale tzn. nic!
;p